Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

''Μεγαλώνει'' το Νοσοκομείο Καλαμάτας!

Εγκρίθηκε από το ΔΣ του Νοσοκομείου η προμελέτη της προσθήκης ορόφου 1.000 τμ και της νέας διαρρύθμισης χώρου των Επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου  
Απόλυτα ικανοποιητικά και με ταχείς ρυθμούς, προχωρούν οι εργασίες σύνταξης της μελέτης για την προσθήκη του νέου ορόφου πάνω από την Ψυχιατρική κλινική στο Νοσοκομείο Καλαμάτας καθώς και για την αναδιαρρύθμιση του χώρου των Επειγόντων Περιστατικών.
Στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσηλευτικού Ιδρύματος εγκρίθηκε η προμελέτη των δύο ανωτέρω έργων και ο φάκελος ήδη έχει διαβιβαστεί στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας για....
την χορήγηση της απαιτούμενης έγκρισης.
Αμέσως μετά, η ανάδοχος μελετητική εταιρία BETAPLAN ξεκινά την σύνταξη της οριστικής μελέτης εφαρμογής και των τευχών δημοπράτησης ολοκληρώνοντας έτσι το μελετητικό έργο.
Σημειώνεται  για ακόμη μια φορά, ότι η δαπάνη της μελέτης αποτελεί δωρεά  του συμπατριώτη μας Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου και της οικογένειάς του.

Με αφορμή την έγκριση της προμελέτης από το Διοικητικό Συμβούλιο ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

«Ένα ακόμη σημαντικό και αναμφισβήτητα απαραίτητο έργο  προχωρά ικανοποιητικά. Πριν από λίγο καιρό κάτι τέτοιο έμοιαζε άπιαστο όνειρο. Σήμερα όμως, βλέπουμε σιγά-σιγά να μετατρέπεται σε χειροπιαστή πραγματικότητα. Γνωρίζουμε, ότι μπροστά μας έχουμε πολύ δουλειά ακόμη. Είμαστε όμως σίγουροι και πιστεύουμε στις δυνάμεις μας. 

Για ακόμη μια φορά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο και στην οικογένειά του. Η συμβολή του ήταν καθοριστική για την έναρξη αυτού του τόσου σημαντικού έργου.

Στόχος μας τις επόμενες ημέρες να έχουμε πάρει την έγκριση από το Υπουργείο Υγείας και μέσα στο Γενάρη να έχουμε τελειώσει με όλες τις σχετικές αδειοδοτήσεις. Μέσα στο 2015 το έργο θα  ξεκινήσει. Πρόκειται για μια καθοριστική παρέμβαση  που θα αναβαθμίσει ουσιαστικά και θα δώσει άλλον αέρα στο Νοσοκομείο μας. Έχουμε πει, ότι θέλουμε το Νοσοκομείο Καλαμάτας να αποτελεί  το κέντρο Υγειονομικής αναφοράς όλης της Νότιας Πελοποννήσου. Ειδικά σήμερα, που ο Νομός μας- η Μεσσηνία- κινείται και  χαρακτηρίζεται από μια εντυπωσιακή αναπτυξιακή δυναμική της αξίζει και  ένα Νοσηλευτικό Ίδρυμα υψηλών προδιαγραφών. Και αυτό είναι ο μοναδικός και κυρίαρχος στόχος μας.

Από την πλευρά μας  έχουμε θέσει τη παρακολούθηση και την εποπτεία των διαδικασιών αυτού του έργου  ως μέγιστη βασική καθημερινή μας προτεραιότητα. Δεν μας φοβίζουν οι όποιες δυσκολίες ενδεχομένως συναντήσουμε. Το έργο αυτό όσο και μεγάλο πρέπει να γίνει και θα γίνει. Αυτό μας καλεί να κάνουμε το χρέος και η ευθύνη μας. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου που καταβάλλουν όλες τους τις δυνάμεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"