Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Καραγκούνης: "Υποκλίνομαι στο μεγαλείο σας"

Με δάκρυα στα μάτια ο Καραγκούνης λέει "αντίο" στην Εθνική Ελλάδας.
Έπειτα από μια διαδρομή 15 ετών, ο Γιώργος Καραγκούνης λέει το δικό του "αντίο" στην Εθνική ανδρών. 
Ο "τυπάρας" ήταν αναπόσπαστο κομμάτι όλων των μεγάλων επιτυχιών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και η προσφορά του είναι τεράστια στην "γαλανόλευκη".
Ο "τυπάρας" αποθεώθηκε στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα, έστω και αν υπήρχε απογοήτευση για το αποτέλεσμα. 
Οι συμπαίκτες του τον χειροκροτούσαν όρθιοι και ο ίδιος λύγισε, αφού ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή και δεν θα μπορούσε να κρύψει τα δάκρυά του.
Ασπάστηκε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, τους ευχαρίστησε και είπε σε όλους:...
"Σας ευχαριστώ όλους. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο σας. Αυτή είναι η Ελλάδα. Σημασία έχει να κρατήσουμε την Εθνική στον ίδιο δρόμο. Εγώ θα είμαι δίπλα σας".
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, είπε στον Καραγκούνη πως όταν αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο, μπορεί να αναλάβει πόστο στην Εθνική ομάδα, ενώ σύντομα θα διοργανώσει ένα μεγάλο παιχνίδι για να τον τιμήσει για την προσφορά του.

Εποχή Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής

Εξάλλου, ξεκινάει η εποχή Ρανιέρι στην Εθνική μας ομάδα, ο οποίος θα ανακοινωθεί και τυπικά, αναλαμβάνοντας τις τύχες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενώ αναμένεται και η στελέχωση του τεχνικού τιμ. Όσο για το μέλλον του Τάκη Φύσσα στην θέση του τεχνικού διευθυντή, αυτό κρίνεται αβέβαιο. Ο Ιταλός κόουτς θα έρθει στις 25 Ιουλίου και δρομολογούνται οι εξελίξεις και οι αλλαγές που θα υπάρξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"