Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΚΕΑΟ: 105 κατασχέσεις ακινήτων μόνο μέσα στον Ιούνιο

katasxeseis
Περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ πήρε το ΙΚΑ μέσα μόνο σε έναν μήνα, τον Ιούνιο, από κατασχέσεις, μέσω του Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ). Μόνο για το ΙΚΑ, εκδόθηκαν τον Ιούνιο 687 εντάλματα κατάσχεσης, ενώ υπήρξαν 40 περιπτώσεις στις οποίες έγινε κατάσχεση ακίνητης περιουσίας και 385 περιπτώσεις στις οποίες πραγματοποιήθηκε κατάσχεση κινητής περιουσίας. Επίσης, την ίδια περίοδο, πραγματοποιήθηκαν 69 πλειστηριασμοί και 44 πτωχεύσεις.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το ΚΕΑΟ προχώρησε τον Ιούνιο σε 105 κατασχέσεις ακινήτων λόγω....
μη καταβολής ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών εισφορών, σε 35 κατασχέσεις κινητής περιουσίας, σε 21.828 κατασχέσεις απαιτήσεων εις χείρας τρίτου και σε 2.016 παραγγελίες κατάσχεσης, συγκεντρώνοντας 669.023.665 ευρώ, ενώ από τις ρυθμίσεις της Νέας Αρχής και της Πάγιας Ρύθμισης εισπράχθηκαν τον Ιούνιο συνολικά 14.667.535 ευρώ.
Πρόκειται για περιπτώσεις που το ΚΕΑΟ έφτασε ένα βήμα πριν από την επιβολή αναγκαστικών μέτρων είσπραξης και έτσι οι οφειλέτες υποχρεώθηκαν να υπαχθούν σε καθεστώς ρύθμισης. Υπήρξαν όμως και 743 οφειλέτες που απώλεσαν τη ρύθμιση, με το σύνολο της οφειλής να ανέρχεται γι’ αυτές τις περιπτώσεις στα 72.243.337 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"