Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Απόψε πάμε όλοι Βραζιλία: Αρχίζει το Μουντιάλ!

Απόψε πάμε όλοι Βραζιλία: Αρχίζει το Μουντιάλ!
Λίγες μόνο ώρες έμειναν για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 και του... πάρτι εκατομμυρίων φιλάθλων που θα ζήσουν στον δικό τους κόσμο για τον επόμενο μήνα μέχρι και τον μεγάλο τελικό της 13ης Ιουλίου.
Απόψε, λοιπόν, στις 23:00 (ΝΕΡΙΤ) η διοργανώτρια Βραζιλία θα αντιμετωπίσει στο εναρκτήριο παιχνίδι του Μουντιάλ την Κροατία στο «Αρένα ντε Σάο Πάολο». Η ώρα μπορεί να φαντάζει κάπως περίεργη για τα ελληνικά και γενικότερα ευρωπαϊκά δεδομένα, αλλά οι τηλεθεατές θα πρέπει να συνηθίσουν, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό των αγώνων θα διεξαχθούν σε παρόμοιες ώρες, ενώ θα υπάρξουν και παιχνίδια που θα ξεκινήσουν στις 03:00 (Δείτε εδώ το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων).

Προτού ξεκινήσει πάντως το ποδοσφαιρικό θέαμα, θα....
προηγηθεί η τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα, στο οποίο θα συμμετάσχουν  πάνω από 600 άτομα, περισσότεροι εκ των οποίων είναι χορευτές και ακροβάτες. Την επιμέλεια του σόου ανέλαβε το Franco Dragone Entertainment Group με το 90% των συμμετεχόντων να είναι Βραζιλιάνοι. Η θεματολογία του σόου θα περιλαμβάνει τρεις «πυλώνες» που χαρακτηρίζουν τη χώρα της σάμπα: Το ποδόσφαιρο, τη φύση και τους ανθρώπους.





 Την τελετή έναρξης θα παρακολουθήσουν 62.000 θεατές που θα βρίσκονται στο γήπεδο, ενώ τηλεοπτικά θα μεταδοθεί σε περισσότερες από 200 χώρες του κόσμου και σε τέσσερις ηπείρους.

Όπως ανακοίνωσε η FIFA, το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης  ''We are One" θα τραγουδήσουν ο ράπερ Πίτμπουλ, η Κλαούντια Λέιτε, αλλά και η Τζένιφερ Λόπεζ, παρά την αρχική της απόφαση να μην συμμετάσχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"