Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Διεθνής συνάντηση αλεξιπτώτου πλαγιάς στην Καλαμάτα τον Οκτώβριο

Διεθνής συνάντηση αλεξιπτώτου πλαγιάς αποφασίσθηκε να διοργανωθεί για πρώτη φορά στην Καλαμάτα, φέτος τον Οκτώβριο. 
Όπως πληροφορεί το Δήμαρχο με επιστολή του ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Αθανάσιος Φενέκος, η συνάντηση θα διενεργηθεί την Παρασκευή 24, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014, «σ’ ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης μας, μεταξύ βουνού και θάλασσας».
Υπενθυμίζεται ότι η πίστα απογείωσης στην Άνω Βέργα, από όπου ξεκινούν το εναέριο ταξίδι τους οι χειριστές αλεξιπτώτων πλαγιάς, διαμορφώθηκε με τη συνδρομή του Δήμου Καλαμάτας και είναι....
μία από εκείνες με τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα στη χώρα, λόγω της γειτνιάσεώς της με τη θάλασσα, του μεγάλου ύψους και των ευνοϊκών καιρικών συνθηκών που προσφέρει η περιοχή μας στο μεγαλύτερο μέρος του έτους για το άθλημα αυτό.
Ο Δήμος θα συμβάλει ενεργά στην επιτυχία αυτής της διεθνούς συνάντησης, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, δεδομένου μάλιστα ότι «πρόκειται για το μεγαλύτερο αεραθλητικό γεγονός της χρονιάς και περιλαμβάνει διαγωνισμό προσγείωσης στόχου και επίδειξη ακροβατικών δεξιοτήτων, την οποία θα κάνουν οι πλέον δημοφιλείς αθλητές παγκοσμίως», όπως επισημαίνει ο κ. Φενέκος.
Ο ίδιος προσθέτει ότι «το συναρπαστικό και εντυπωσιακό θέαμα, η αγάπη των συμπολιτών μας για τέτοια γεγονότα αλλά και η μεγάλη απήχηση σε εθνικά και διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, λόγω των διακεκριμένων αθλητών που θα συμμετέχουν στο γεγονός, εγγυώνται μια σημαντική προβολή για την πόλη μας».
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"