Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

Έντονη παρουσία του ΣΔΥΜ στον 4° Ημιμαραθώνιο της Λευκάδας

Έντονη παρουσία του ΣΔΥΜ στον 4° Ημιμαραθώνιο της Λευκάδας
Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος δρομέων, πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 στη Λευκάδα, ο 4ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος.
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 900 και η φετινή διοργάνωση περιλάμβανε τον Ημιμαραθώνιο των 21,1 χλμ., τον Αγώνα Δρόμου 10.000μ. Ανδρών – Γυναικών, το Λαϊκό Δρόμο 5.000μ. και 1.000μ για μαθητές Λυκείου, Γυμνασίου και μαθητές Δημοτικού.
Οι αγώνες διοργανώνονται, όπως κάθε χρόνο, από τον ΑΣ Λευκάδας «Φίλανδρος», σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ  Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δυτικής Στερεάς, το Δήμο Λευκάδας και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τελεί υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
Μεγάλος νικητής του αγώνα αναδείχθηκε γι' ακόμη μια φορά ο....
Γιώργος Καραβίδας της ΑΕΚ  με χρόνο 01.10.36. που είναι και ρεκόρ αγώνα, ενώ στις γυναίκες πρώτη ήταν η Σοφία Ρήγα με χρόνο 1:22:31.
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας έδωσε βροντερό παρόν και έκανε αισθητή τη παρουσία του, με 15 αθλητές που αγωνίστηκαν 10 στον ημιμαραθώνιο, 3 στα 10km και 2 στα 5km.
Αναλυτικά η αποστολή που ΣΔΥΜ περιλάμβανε τους εξής αθλητές: Βαϊνά Βασιλική, Βαλάσης Δημήτρης, Βελετάκος Δημήτρης, Βίγκος Τρύφωνας, Γιαννούλης Αργύρης, Δούση Ευανθία, Διαμαντόπουλος Κώστας, Εξερτζόγλου Ελένη, Θερριού Πολυτίμη, Καμπάς Παναγιώτης, Κρόμπας Παναγιώτης, Μιχαλάκης Γεώργιος, Μουρδουκούτας Φώτης, Deutsch Bridget.
Να σημειωθεί ότι η αθλήτρια του συλλόγου μας Ελένη Εξερτζόγλου ήρθε πρώτη στη κατηγορία της (31-40), παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο, με χρόνο 1:47:36, ενώ πολύ καλό χρόνο και 6ος στη κατηγορία του, ήρθε ο αθλητής μας Τρύφωνας Βίγκος με χρόνο 1:36:59.
Το ΔΣ του συλλόγου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"