Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014: Στους έβδομους ουρανούς η ΕΛΛΑΔΑ, προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού 2-1: Όχι σαν ήρωες! ΗΡΩΕΣ!!!! 
Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού: Ο χορός της πρόκρισης!
Για το τέλος κρατούσε το καλύτερο η Ελλάδα στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.
Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έκανε την καλύτερή της εμφάνιση, παίρνοντας μία καρυδάτη νίκη και πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Στο γρασίδι, παρατάχθηκαν παίκτες μαχητές.
Ο Φερνάντο Σάντος απέδειξε πως είναι μεγάλος τεχνικός με το στήσιμο της ομάδας, ενώ ο Ανδρέας Σάμαρης έδειξε πως μπορεί να είναι το μέλλον αυτής της ομάδας καθώς στο ντεμπούτο του δεν έδειξε ψαρωμένος, αλλά σαν να είναι έτοιμος από καιρό.
Το τελικό αποτέλεσμα ανάγκασε όλη την Ελλάδα να χύσει δάκρυα χαράς με τους μαχητές μας να δείχνουν πως....
τίποτα δεν τους σταματάει αν το πάρουν απόφαση.
Θηρία στον αγωνιστικό χώρο
Οι καιρικές συνθήκες δεν βοηθούσαν καθόλου στην ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Η αρκετή ζέστη και η αποπνικτική ατμόσφαιρα από την υγρασία δεν έδιναν τη δυνατότητα στους παίκτες να έχουν τις κατάλληλες ανάσες.
Στο πρώτο μέρος αυτή η δυσκολία, ξεπεράστηκε λόγω του αρκετού πάθους και ψυχής που έδειξαν οι διεθνείς μας. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, σε κάθε φάση πήγαιναν με δύναμη σαν να είναι η τελευταία φάση του αγώνα.
Η εντυπωσιακή παρουσία του πρώτου μέρους, δεν σταμάτησε ούτε από τις ατυχίες με τους τραυματισμούς των Κονέ (12’) και Καρνέζη (22’), αλλά ούτε και από την ατυχία με το δοκάρι του Χολέμπας στο 32’.
Μετά από τη συγκεκριμένη φάση, η «γαλανόλευκη» είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Πιέζοντας αρκετά ψηλά, τα λάθη της άμυνας της Ακτής ήταν αρκετά και σε ένα από αυτά στο 42’ ο Ανδρέας Σάμαρης, στο ντεμπούτο του με υπέροχο πλασέ, έκανε το 1-0 το οποίο έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Οι ήρωες παίζουν σαν Έλληνες
Στο δεύτερο μέρος οι Έλληνες ήταν πραγματικοί ήρωες. Έχοντας απέναντί τους και την κομπλεξική εξέδρα των Βραζιλιάνων παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαίρου όπου θα μπορούσε το σκορ να είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις για την ομάδα μας.
Στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης ο Χριστοδουλόπουλος έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να πηγαίνει λίγο άουτ. Στο 52’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής μετά από εντυπωσιακή προσωπική ενέργεια, είδε το σουτ του να πηγαίνει λίγο άουτ.
Όλα θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει στο 68’ ωστόσο η τύχη μας γύρισε για πολλοστή φορά την πλάτη με το σουτ του Καραγκούνη να πηγαίνει στο δοκάρι.
Τα έλεγε ο Όσιμ…
Μετά από τη σωρεία των χαμένων ευκαιριών για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ο Ίβιτσα Όσιμ επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά, στην αναφορά του για την μπάλα. Σε όλο το παιχνίδι η Ακτή, έκανε μόλις μία φάση και ήταν αυτή που σκόραρε στο 74’.
Ο Μπονί με τον Ζερβίνιο άλλαξαν ωραία την μπάλα, για να έρθει ο πρώτος με σουτ να κάνει το 1-1.
ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!!
Μπορεί να έδειχναν όλα τελειωμένα για την Ελλάδα μας, ωστόσο αυτή ήταν που στο τέλος… τελείωσε. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σαμαράς κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε για να μας στείλει στο Ρεσίφε όπου θα αντιμετωπίσουμε την Κόστα Ρίκα!
Onsports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"