Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Σαρωτική παρουσία του ΣΔΥΜεσσηνίας στον 2° Ημιμαραθώνιο Πάρνωνα.

Σαρωτική παρουσία του ΣΔΥΜ στον 2° Ημιμαραθώνιο Πάρνωνα.
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο  2° Ημιμαραθώνιος Πάρνωνα «τα Καρυάτεια» στις Καρυές Λακωνίας το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014, που ήταν στη μνήμη του Ευεργέτη Γεωργίου Θ. Σκιούρη.
Η διαδρομή όπου έτρεξαν οι αθλητές είχε μήκος 20.300 μέτρα για ενήλικες ενώ υπήρχαν και παράλληλοι αγώνες των 2
km, 6km και 10km περπάτημα.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές οι συμμετοχές ανήλθαν περί τους 600 αθλητές σε όλα τα αγωνίσματα, όπου σαρωτική ήταν και η παρουσία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας με 50 και πλέον δρομείς.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε από....

τον Α.Σ. «Ο Καρυάτης» - όπου φέτος συμπλήρωσε 90 χρόνια δράσης - σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό  Δήμου Σπάρτης και την τεχνική επιμέλεια του Αθλητικού Συλλόγου «Απόλλων» Δυτ. Αττικής.
Τα πάντα ήταν εξαιρετικά και η διοργάνωση καταπληκτική σε όλα τα επίπεδα, με αξιοσημείωτο οι 100 εθελοντές που βοήθησαν με το καλύτερο τρόπο όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και ο φιλόξενος κόσμος που και φέτος έδωσε βροντερό παρόν και χειροκρότησε τις προσπάθειες μικρών και μεγάλων αθλητών.
Η διαδρομή ήταν πολύ καλή, με δύσκολα σημεία κι ανηφόρα, ευτυχώς όμως ο τερματισμός στην πλατεία ήταν συγκινητικός, αφού όλοι οι κάτοικοι του χωριού, οι συνοδοί που είχαν έρθει από άλλα μέρη και οι εθελοντές με το χειροκρότημά τους σε εμψύχωναν και σε ενθάρρυναν να τερματίσεις.
Διακρίσεις για το σύλλογό μας είχαμε για το Δημήτρη Σολωμάκο 3ος  στη γενική κατάταξη των 6 χιλιομέτρων, τον Εμιλιάνο Κάνο 1ος στη κατηγορία του και το Τρύφωνα Βίγκο 3ος στη κατηγορία του στον ημιμαραθώνιο. Στο αγώνισμα των 2km για παιδιά 2ος στη γενική κατάταξη τερμάτισε ο 11χρονος Αλέξης Μιχαλάκης. Επίσης η διοργάνωση βράβευσε τον Σ.Δ.Υ.Μεσσηνίας ως το πρώτο επαρχιακό σύλλογο με τη πιο πολυπληθή παρουσία του στους αγώνες των Καρυών, με ένα αγαλματίδιο καρυάτιδα και μία ανθοδέσμη, που παρέλαβαν ο πρώην αντιπρόεδρος και ιστορικό στέλεχος του συλλόγου Νίκος Καλυβιώτης, ο ταμίας Γεώργιος Μιχαλάκης, και τα μέλη Βαρβάρα Βαλσαμάκη και Εμιλιάνο Κάνο.
Όλη η αποστολή του ΣΔΥΜ μετά και την ολοκλήρωση των βραβεύσεων, έφαγε, χόρεψε και διασκέδασε στη πλατεία του όμορφου χωριού μέχρι αργά το βράδυ και επέστρεψε στη Καλαμάτα μετά τις 1 τα μεσάνυχτα.
Σε αυτό το σημείο το ΔΣ του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τη διοργάνωση που κάλυψε όλα τα έξοδα της αποστολής και της μετακίνησης των αθλητών του ΣΔΥΜ, αλλά και να δώσει τα συγχαρητήριά του, στους διακριθέντες αθλητές και σε όσους συμμετείχαν και τερμάτισαν στους αγώνες.
Ο Σύλλογος Δρομέας Υγείας Μεσσηνίας πρώτα ο θεός θα είναι και του χρόνου εκεί στις "ΚΑΡΥΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ" έτσι ώστε όλοι μαζί να ξαναζήσουμε όμορφες στιγμές και να νιώσουμε ανάλογα συναισθήματα!!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΕΔΩ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"