Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Δραματικές ώρες για τον Ανδρέα Μπάρκουλη: «Σβήνει από ασιτία»

Δραματικές ώρες για τον Ανδρέα Μπάρκουλη: «Σβήνει από ασιτία»Δραματικές ώρες περνάει ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, Ανδρέας Μπάρκουλης και η οικογένεια του, καθώς οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν δεν λένε να τελειώσουν, καθώς εκτός από τρομερά προβλήματα υγείας, ο ηθοποιός αντιμετωπίζει και μεγάλες οικονομικές δυσκολίες.
Μάλιστα, σύμφωνα με την σύζυγό του, Μαίρη Μπάρκουλη, ο άλλοτε «γόης» του ελληνικού κινηματογράφου είναι εξαντλημένος και δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του από ασιτία.
Πιο συγκεκριμένα, ο παθολόγος – διαβητολόγος, Δημήτρης Ιωάννου, δήλωσε: «Όταν είδα τον Ανδρέα, παρουσίαζε προβλήματα υποσιτισμού. Ζήτησα την επόμενη μέρα να έρθει στο ιατρείο, όπου τον μετέφεραν στα χέρια, αφού πλέον δεν μπορεί να κουνήσει τα άκρα του. Χρειάζεται πολλές εξετάσεις, καθημερινή μέτρηση του ζαχάρου και επουλωτικές αλοιφές. Ο Ανδρέας είναι απόλυτα κλινήρης».
Την ίδια στιγμή....
η απελπισμένη σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού εξομολογείται ότι προσπαθεί να πουλήσει κάποια οικογενειακά κειμήλια για να εξασφαλίσει χρήματα για φαγητό, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα!
«Χρειάζεται ποιότητα στη διατροφή του. Δεν την είχε και για αυτό είναι τόσο αδύναμος. Εγώ μπορώ να τη βγάλω μόνο με πατάτες, όσπρια ή μακαρόνια. Εκείνος όμως χρειάζεται κόκκινο κρέας, μοσχάρι ή συκώτι, καθημερινά μαζί με ό,τι άλλο τρώει. Πρέπει να παχύνει αρκετά και να δυναμώσει για να μπορέσει να κάνει βήματα με το Πι», συνεχίζει σοκαρισμένη από την τροπή που έχει πάρει η καθημερινότητα της οικογένειας της.
Από την άλλη πλευρά η Μαίρη Μπάρκουλη, αναφέρει ότι τα προβλήματα έχουν επηρεάσει και τον 12χρονο γιο του Ανδρέα Μπαρκουλη, Νίκο, ο οποίος είχε πάθει κατάθλιψη, ενώ ο γιατρός που παρακολουθεί τον ηθοποιό, προσέχει και τον 12χρονο Νίκο, ο οποίος επίσης παρουσίασε σημάδια αδυναμίας.
«Τον μικρό τον παίρνουμε από παρασκευή έως Κυριακή μαζί μας τρώει... Έφαγε κρέας και αβγό που είχε να φάει εδώ και περίπου έναν χρόνο», προσθέτει η γυναίκα που στέκεται σαν βράχος δίπλα στο μεγάλο μας ηθοποιό.
Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"