Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

«Tέλειωνε!» Αρον άρον έφυγε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος από εκδήλωση με συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής, καθώς το κοινό αγρίευσε.

«Tέλειωνε!» Αρον άρον έφυγε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος από εκδήλωση με συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής, καθώς το κοινό αγρίευσε
Τι δουλειά είχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος δήμαρχος για την Αθήνα, Αρης Σπηλιωτόπουλος να μιλήσει στην εκδήλωση-συναυλία, που οργάνωσε ο Σύλλογος Βαρέως Καρδιοπνευμονοπαθών Ασθενών, το περασμένο Σάββατο στο Μέγαρο; 
Αυτό αναρωτήθηκε το κοινό που όχι μόνο έδειξε τη δυσφορία του, αλλά τον υποχρεώσε να διακόψει την ομιλία του και να εξαφανιστεί.
Σύμφωνα με την Καθημερινή, το πρώτο μέρος της συναυλίας θα τελείωνε με τη βράβευση της κ. Ιωάννας Λεβαντή, της γυναίκας που έκανε την πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς στην Ελλάδα, πριν από 25 χρόνια. 
Ο υπουργός υγείας Αδωνις Γεωργιάδης έκανε την απονομή, όμως....
αμέσως μετά έγινε γνωστό στην αίθουσα ότι θα μιλήσει και ο «βουλευτής Αθηνών», κ. Αρης Σπηλιωτόπουλος. Χωρίς προφανή θεσμικό ρόλο.
Το κοινό δυσφόρισε, άρχισαν οι φωνές διαμαρτυρίας ώσπου ακούστηκαν δυνατά και φωνές που έλεγαν «Τελείωνε». Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος αναγκάστηκε τελικά να διακόψει και να εξαφανιστεί Στο β΄ μέρος της συναυλίας, ο μαέστρος Μιχάλης Οικονόμου αναγκάστηκε να διαχωρίσει τη θέση των μουσικών και καταχειροκροτήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"