Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Νέο λουκέτο στα φαρμακεία Παρασκευή και Δευτέρα.

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν την Παρασκευή 14 Μαρτίου και τη Δευτέρα 17 Μαρτίου οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας μετά από ομόφωνη απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Οι φαρμακοποιοί θα συνεδριάσουν ξανά την ερχόμενη Δευτέρα και μάλιστα, ορισμένοι προειδοποιούν ότι «αν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα δεν πάνε καλά, θα....
προχωρήσουμε σε απεργία επ' αόριστον».
Χθες οι εκπρόσωποι του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου συναντήθηκαν με τον υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΦΣ κ. Κυριάκο Θεοδοσιάδη, οι φαρμακοποιοί είναι επιφυλακτικοί παρότι πιστεύουν ότι στο τέλος θα υιοθετηθούν οι προτάσεις του υπουργού Υγείας, προς την προστασία της Δημόσιας Υγείας.
Η ανακοίνωση του ΠΦΣ αναφέρει:
Το 100% άγγιξε η συμμετοχή των συναδέλφων όλης της χώρας στην προειδοποιητική 48ωρη απεργία που κήρυξε την προηγούμενη εβδομάδα ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος.
Τα φαρμακεία έμειναν κλειστά από άκρη σε άκρη σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το ποσοστό συμμετοχής ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι Φαρμακοποιοί  συνεχίζουν τον αγώνα τους απέναντι στα συμφέροντα που εδώ και τρία χρόνια αποσκοπούν στην διάλυση του ελληνικού φαρμακείου.
Αυτός ο αγώνας ίσως δεν είναι ο τελευταίος είναι όμως ο πιο κρίσιμος. Με τις κινητοποιήσεις μας αυτές αποδεικνύουμε ότι ο κλάδος είναι ενωμένος και δυνατός, όταν διεκδικεί την επιβίωση και το μέλλον του .
Η κοινωνία είναι και θα είναι μαζί μας . Οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι, ακολουθώντας και τις οδηγίες του ΠΦΣ, άφησαν επαρκή αριθμό φαρμακείων ασφαλείας για τις έκτακτες ανάγκες.
Τρόικα, ΟΟΣΑ, Υπουργείο Ανάπτυξης και τα μεγαλοσυμφέροντα έχουν απέναντι τους έναν κλάδο που ξέρει να αγωνίζεται .
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"