Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός στο Βόλεϊ στο κατάμεστο γήπεδο της παραλίας Καλαμάτας.

Το 14ο Κύπελλο της ιστορίας του κατέκτησε στην Καλαμάτα ο Ολυμπιακός, που νίκησε στον τελικό του Final-4 τον ΑΟ Κηφισιάς με 3-1 σετ. 
MVP και φέτος ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ.
Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί με 13-9 στα μισά του πρώτου σετ, με τους Γιορντάνοφ και Χριστοφιδέλη να τελειώνουν πολλές επιθέσεις, ο πολύ αποτελεσματικός
Γιοβάνοβιτς και τα σέρβις του Σόουζα γύρισαν το ματς και με ένα επιμέρους 15-4, η Κηφισιά έφτασε....
στο 24-17, για να πάρει τελικά το σετ με 25-19.
Το δεύτερο σετ είχε διαφορετική τροπή, αφού η Κηφισιά βρέθηκε να προηγείται με 17-16 μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ, αλλά με τους Γιορντάνοφ και Καλντέιρα στο σέρβις, ο Ολυμπιακός ένα επιμέρους σκορ 9-1 και ισοφάρισε με το 25-18.
Αντίστοιχη ήταν η εικόνα και στο 3ο σετ, αφού η Κηφισιά είχε πρόβλημα στην επίθεση, σταμάτησε να δυσκολεύει την υποδοχή του Ολυμπιακού και φυσιολογικά οι Γιορντάνοφ και Χριστοφιδέλης τελείωναν εύκολα τις επιθέσεις, για να γίνει το 2-1 με 25-20.
Το 4ο σετ ήταν και το πιο δραματικό σε εξέλιξη, αφού οι δύο ομάδες πήγαν χέρι-χέρι μέχρι το 19-19, αλλά τα συνεχόμενα λάθη της Κηφισιάς και τα καλά χτυπήματα του Γιορντάνοφ χάρισαν το τρόπαιο στον Ολυμπιακό με 25-23.
Τα σετ: 19-25, 25-18, 25-20, 25-23
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Καζάζης): Χριστοφιδέλης, Γιούρισιτς, Καλντέιρα, Γιορντάνοφ, Σμαραγδής, Κουρνέτας, Στεφάνου (λ) / Μαρούλης, Σωτηρίου, Κιόσης, Βολουδάκης (λ), Κοκκινάκης (λ)
ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αρσενιάδης): Νικολάκης, Σουλτανόπουλος, Σόουζα, Πρωτοψάλτης, Παπαγγελόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Ταμπουρατζής (λ) / Κούνας, Κάπελλας, Κόβαλτσουκ, Μουρούτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"