Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Προσλήψεις: 1.500 άτομα σε αστυνομία και στρατό (οι προϋποθέσεις)

http://www.aftodioikisi.gr/mediafiles/2014/03/stratos-620x320.jpg
Μέσα στον Μάρτιο αναμένεται η απόφαση για 500 προσλήψεις ειδικών φρουρών στην ΕΛ.ΑΣ. ενώ άμεσα θα γίνουν και οι προσλήψεις 1.000 οπλιτών του στρατού.
Ελληνική Αστυνομία
Σύμφωνα με το Έθνος, μέσα στον Μάρτιο αναμένεται η εισήγηση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αύξηση του αριθμού των ειδικών φρουρών κατά 500 θέσεις, προκειμένου να προκηρυχθεί ο πολυαναμενόμενος διαγωνισμός της ΕΛ.ΑΣ.
Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν....
άνδρες και γυναίκες με απολυτήριο Λυκείου, ΙΕΚ, ΤΕΕ ή ΑΕΙ-ΤΕΙ που έχουν ηλικία έως 28 ετών και ύψος από 1.70 μ.
Στρατός
Σχέδιο πρόσληψης 1.000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατατάξεως από τις τάξεις των ήδη υπηρετούντων τη στρατιωτική τους θητεία επεξεργάζεται το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι κατά κύριο λόγο: Ηλεκτρολόγος, τεχνίτης τηλεπικοινωνιών/ ραντάρ, τεχνικός τροχοφόρων, χειριστής αρμάτων περισυλλογής, χειριστής ερπυστριοφόρων, αρμενιστής, σηματωρός, μηχανικός, νοσοκόμος, εσχαρέας, ηλεκτρονικός συνεννοήσεως, θαλαμηπόλος, διαχειριστής υλικού, ηλεκτρονικός αυτομάτων συστημάτων, βοηθός υπολόγου.
Οι νέοι ΟΒΑ θα επιλεγούν με κλήρωση, θα προέρχονται κυρίως από τεχνικές και βοηθητικές ειδικότητες, θα ενταχθούν στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων με τον μισθό του δεκανέα (περίπου 700-800 ευρώ) και θα μπορούν να παρατείνουν τη θητεία τους έως και τρία χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"