Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Πιο αναβαθμισμένος ο Μαραθώνιος της Μεσσήνης για μεγαλύτερη προβολή της περιοχής

Βαγγέλης Λαδάς, Γιώργος Αθανασόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Στάθης Αναστασόπουλος, Αλέξης Ζάνης και Δημήτρης Κασκούτης Αναβαθμίζεται ο Μαραθώνιος της Μεσσήνης, που πέρα από μία διοργάνωση που προάγει τον αθλητισμό γίνεται εκδήλωση προβολής του Δήμου, των προϊόντων και του πολιτισμού του. 
Σήμερα παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Μαραθωνίου όπως και το νέο website της διοργάνωσης, το οποίο δημιούργησε η Καλαματιανή εταιρεία «Greatway»… 
Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης, ο δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος ανακοίνωσε ότι ο 9ος Μαραθώνιος Μεσσήνης θα....
πραγματοποιηθεί στις 30 Μάρτη και θα ξεκινήσει στις 7.30 το πρωί
Επεσήμανε δε ότι τους μαραθωνοδρόμους θα υποδεχθεί όλη η πόλη στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης, την προηγούμενη του αγώνα.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, Αλέξης Ζάννης, μίλησε για μια αναγεννημένη διοργάνωση και κάλεσε όλο τον κόσμο να λάβει μέρος σε αυτή την «εμπειρία ζωής».
Ο Δημήτρης Κασκούτης, από την οργανωτική επιτροπή του αγώνα και το Σύλλογο Δρομέων, επεσήμανε ότι στο πλαίσιο του Μαραθωνίου θα γίνει και αγώνας 10 χιλιομέτρων, που θα ξεκινήσει στις 9.00 το πρωί.
Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Παπαδόπουλος πρόσθεσε ότι θα γίνει και αγώνας τριών χιλιομέτρων, μέσα στην πόλη της Μεσσήνης, για μαθητές αλλά και μεγαλύτερους, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί.
Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος τόνισε ότι ο Μαραθώνιος της Μεσσήνης είναι πλέον ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός με διεθνή διάσταση, κάτι που σημείωσε ότι φαίνεται και από το γεγονός ότι ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή ένας δρομέας από την Ιρλανδία και ένας από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Ο κ. Αθανασόπουλος σημείωσε ότι σκοπός του Δήμου είναι να μετατρέψει τον αγώνα σε εργαλείο προβολής και ανάπτυξης του Δήμου, γι’ αυτό και κατά την υποδοχή των αθλητών στην κεντρική πλατεία θα λειτουργήσει έκθεση γευσιγνωσίας αγροτικών προϊόντων, ενώ έχουν διοργανωθεί εκδρομές σε αξιοθέατα του Δήμου, όπως η Αρχαία Μεσσήνη και το Πολυλίμνιο.
Ο Βαγγέλης Λαδάς, από την «Greatway», παρουσίασε το website που δημιούργησε η εταιρεία του για τον Μαραθώνιο της Μεσσήνης, στη διεύθυνση «messini-marathon.com», στο οποίο προβάλλονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τη διοργάνωση και τους ενδιαφερόμενους αθλητές αλλά και στοιχεία για τους επισκέπτες για τα αξιοθέατα της περιοχής και τον πολιτισμό της. Παρουσίασε ακόμη τον ηλεκτρονικό διαδραστικό χάρτη που επίσης προβάλλει διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία για τους επισκέπτες και τους αθλητές, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, μνημεία κ.λπ. Επιπλέον, το website διαθέτει εργαλείο διαδικτυακής κοινότητας, στην οποία, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, γράφτηκε ο δήμαρχος Μεσσήνης.

Kalamata Journal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"