Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

Παρουσία Πρωθυπουργού και υπό καταρρακτώδη βροχή τα Θεοφάνεια στην Καλαμάτα.


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα παρά τη συνεχή βροχή και τις άσχημες καιρικές συνθήκες τελέστηκε και φέτος ο καθιερωμένος Αγιασμός τον υδάτων στο λιμάνι της Καλαμάτας παρουσία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά
Στον αγιασμό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος.
Εκτός του Πρωθυπουργού το παρών στην τελετή έδωσαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης , οι βουλευτές του νομού....
Γιάννης Λαμπρόπουλος και Δημήτρης Σαμπαζιώτης , ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας καθώς και άλλοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες του νομού.

Παρά τον άσχημο καιρό πλήθος  κόσμου έδωσε το παρών στο λιμάνι της Καλαμάτα ενώ πάρα πολλοί ήταν και οι πιστοί που έδωσαν τη μάχη πέφτωντας στα παγωμένα  νερά για το Σταυρό .Συνολικά έπεσαν 23 άτομα κάθε ηλικίας  ,με νικητή τελικά έναν 14χρονο μαθητή γυμνασίου.

Νωρίτερα τελέστηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως στην Καλαμάτα παρουσία αρκετών αυτοδιοικητικών παραγόντων αλλά και των Αρχηγών των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο Πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς,μετά το πέρας της τελετής στην Καλαμάτα,  έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εύχομαι να λάμπει πάντα, μέσα σε όλους μας ,το φως της Πίστης και στο Χριστό και στις αξίες μας και στις αρχές μας. Σήμερα ήταν μια ξεχωριστή μέρα που μας δίνει ξεχωριστή δύναμη. Να είστε όλοι καλά».  

 http://www.tharrosnews.gr/news/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"