Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ - Αφησαν καρκινοπαθή να πεθάνει γιατί ήταν ανασφάλιστος!

Αφησαν καρκινοπαθή να πεθάνει γιατί ήταν ανασφάλιστος!
Ένας ανασφάλιστος καρκινοπαθής, 66 ετών, κατέληξε μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να αναζητήσει περίθαλψη και θεραπεία στο ΕΣΥ, όπως καταγγέλλει το Κοινωνικό Ιατρείο του Ελληνικού. Στην ανακοίνωσή του, το Κοινωνικό Ιατρείο τονίζει ότι ο 66χρονος περιλαμβανόταν σε μια λίστα μαζί με άλλους εννέα ασθενείς για τους οποίους γινόταν -και γίνεται- προσπάθεια να νοσηλευτούν σε δημόσιο νοσοκομείο με διαδικασία επείγοντος περιστατικού.
«Ο 66χρονος ασθενής....
ήρθε στο ιατρείο μας στα μέσα Οκτωβρίου με συμπτώματα έντονου πόνου στον θώρακα και αιμόπτυση. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις (αξονική) και έπρεπε άμεσα να νοσηλευθεί σε νοσοκομείο για να διερευνηθεί η κατάσταση του. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να βρούμε δημόσιο νοσοκομείο που θα τον δεχτεί χωρίς κόστος, αφού αδυνατούσε να ανταποκριθεί οικονομικά»τονίζεται η ανακοίνωση. 
Μετά την τραγική αυτή κατάληξη, η λίστα του Κοινωνικού Ιατρείου περιλαμβάνει οκτώ ασθενείς με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, με ανεύρυσμα αορτής και με λέμφωμα non hodgkin.  
Ύστερα από εντολή του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, σε εξέλιξη βρίσκεται από σήμερα προσπάθεια να βρεθεί λύση, αναλόγως με το πρόβλημα υγείας του καθενός, ώστε να μην επαναληφθεί ανάλογο αποτρόπαιο περιστατικό και να εξαληφθεί η λίστα της ντροπής. 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"