Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Παντός καιρού η «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» χορεύοντας στην βροχή, καλπάζει για τον τίτλο, 2-0 τα Σαγέικα !

Ομάδα με χαρακτήρα πρωταθλητή έχει καταφέρει να φτιάξει ο Μίλτος Γκόφας στο διάστημα που βρίσκεται στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα! 
Ο πολύ κακός καιρός, οι σημαντικές απουσίες, (Καλαντζής, Σκαρλάτος, Τσιμικλής) σε συνδυασμό και με τον πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο, είχαν δημιουργήσει σε αρκετό φίλαθλο κόσμο τον φόβο ότι η Καλαμάτα δεν θα μπορέσει να νικήσει σήμερα στο στάδιο της παραλίας. 
Αυτό όχι μόνο δεν έγινε, αλλά....
τα παιδιά δείχνοντας χαρακτήρα, σοβαρότητα και αγωνιστικότητα κατάφεραν να πάρουν μία καθαρή και άνετη νίκη, που μαζί με την δεύτερη ήττα του Καραισκάκη, την φέρνουν πλέον στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και με απόσταση μόνο τριών βαθμών από την κορυφή! 
Εκτός αυτού ο προπονητής της ομάδας συνεχίζει να εμπιστεύεται και να δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά της ομάδας, αφού σήμερα ήταν η σειρά του νεαρού Κουντάνη να κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής κατηγορίας με την φανέλα της «ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ».
2014-01-26_190326_1680x933
Εξαιρετικό και το ντεμπούτο της νέας μεταγραφής αυτής του Δημήτρη Μαρτίνου αφού ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου, και φαίνεται ότι ο κύριος Γκόφας κάτι παραπάνω θα γνώριζε αφού έκανε τα αδύνατα δυνατά ώστε να ντυθεί ο παίκτης στα μελανόλευκα. Ο μαρτίνος μάλιστα καταχειροκροτήθηκε από την κερκίδα κατά την αλλαγή του με τον Μπελεβέντη, σημάδι αναγνώρισης της απόδοσης του. 
Τα γκολ για την Καλαμάτα πέτυχαν οι Ηλιόπουλος στο 28 λεπτό, και Καλογερόπουλος στο 50 λεπτό, ενώ χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες για να διευρυνθεί ο δείκτης του σκορ! Ο κόσμος αρκετός στο γήπεδο (περίπου 700 άτομα) παρά της άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο στάδιο.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ριγανάς, Tσόπελας, Καλογερόπουλος, Μαρτίνος, Καντούτσης, Κωνσταντόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Λιόλιος, Καραχάλιος, Πούτσης, Ηλιόπουλος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ: Κανελλόπουλος, Μπινιέρης, Πυρρής, Νικολόπουλος, Αυγερινός, Τζίφας, Κότσα, Αγγελάτος, Δαλιάνης, Φωτόπουλος, Αθανασόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"