Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

Ο Σόρος προσφέρει δωρεάν πετρέλαιο αλλά η Νάουσα δεν το θέλει

Ο Σόρος προσφέρει δωρεάν πετρέλαιο αλλά η Νάουσα δεν το θέλειΤην πρόταση του Ιδρύματος του μεγιστάνα Τζορτζ Σόρος για δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης στα σχολεία αποφάσισαν να απορρίψουν οι τοπικές αρχές της Νάουσας
Στη γενική συνέλευση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων της περιοχής αποφασίστηκε να μην γίνει δεκτή η δωρεά, παρότι κάθε χρόνο οι μαθητές «παγώνουν». 
Ο δήμαρχος Νάουσας, Τάσος Καραμπατζός, τόνισε ότι η δωρεά του ιδρύματος του Σόρος τους φαίνεται....
ύποπτη
Όπως ανέφεραν υπεύθυνο για τη θέρμανση των σχολείων είναι το κράτος και αυτό πρέπει να αναλάβει να μην παγώσουν ξανά οι μαθητές.
«Καταρχήν μας προκάλεσαν εύλογες υποψίες οι λόγοι για τους οποίος ο φιλάνθρωπος αυτός μεγιστάνας σκέφτηκε ξαφνικά το πρόβλημα των σχολείων της Νάουσας. Δεν μας πείθει ότι η προσφορά του είναι ανιδιοτελής. Είμαστε βέβαιοι ότι από αυτή την 'ευεργεσία' ο κ. Σόρος αναμένει ανταλλάγματα και δεν θέλουμε τα σχολεία των παιδιών μας να μπουν σ' αυτό το παιχνίδι», δήλωσε ο πρόεδρος των συλλόγων, Μανώλης Γαλίτης στην «Μακεδονία».
Βέβαια, σύμφωνα με τον δήμαρχο, η απόφαση των συλλόγων δεν είναι δεσμευτική και τις επόμενες μέρες αναμένεται να παραληφθεί το πετρέλαιο και να διανεμηθεί στα σχολεία.
Σοφοκλέουςin

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"