Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Νέα επιδείνωση του καιρού - Χιόνια και στην Αττική!

Στο "ψυγείο" θα μπει η χώρα από σήμερα Τρίτη με την θερμοκρασία να καταγράφει κατακόρυφη πτώση
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στα κεντρικά και τα βόρεια. Οι βοριάδες θα ενισχυθούν σημαντικά και θα φτάσουν στο Αιγαίο ακόμη και τα 8 μποφόρ. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Αθήνα η θερμοκρασία θα πέσει από τους 12 βαθμούς τη Δευτέρα, στους 2 την Τρίτη. Αναμένονται χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα.
Συγκεκριμένα....
για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Μετά το απόγευμα και από τα βορεια θα αναπτυχτούν νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαια θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου
Την Τρίτη στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά και από τις απογευματινές ώρες σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χωράς με χαμηλότερο υψόμετρο.
Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε πτώση κυρίως στην ανατολική και βόρεια χωρά η οποία θα γίνει αισθητή κυρίως από το απόγευμα· παγετός τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένονται στα ανατολικά και νοτιά τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο, ενώ υπάρχει πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων σε ορεινές και ημιορεινές
περιοχές. Στην υπόλοιπη χωρά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.
Η θερμοκρασία αναμένεται σε χαμηλά επίπεδα, ενώ θα σημειωθεί παγετός τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά ο οποίος πιθανώς κατά τόπους να είναι ισχυρός.
Την Παρασκευή και το Σάββατο, στα ανατολικά και νοτιά θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών η χιονόνερου κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Στην υπόλοιπη χωρά γενικά αίθριος.
Η θερμοκρασία θα είναι σε μικρή άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ θα σημειωθεί παγετός τις
http://www.alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"