Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Συνεχίζουν την απεργία τους οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ

Συνεχίζουν την απεργία τους οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ
Απόφαση για συνέχιση της απεργίας τους και μετά την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου, πήραν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ της Αττικής. «Συνεχίζουμε τον απεργιακό μας αγώνα, για να μην κλείσουν οι Δημόσιες Δομές της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και να μην απολυθεί κανείς εργαζόμενος στον ΕΟΠΥΥ» αναφέρεται στο ψήφισμα που εξέδωσε η γενική συνέλευση. Παρά την απόφασή τους, ωστόσο....
οι γιατροί αφήνουν ανοιχτό το «παράθυρο» του διαλόγου με τον υπουργό Υγείας, υπό την προϋπόθεση ωστόσο ότι θα κληθούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους από μηδενική βάση «και όχι στη βάση της καταστροφολογίας και των απολύσεων».
«Ζητάμε, όχι μόνο να μην κλείσουν οι Μονάδες Υγείας, αλλά και την αναβάθμιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας» υπογραμμίζουν.
Ειδικά για τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας, στις επιτροπές των οποίων συμμετέχουν γιατροί του ΕΟΠΥΥ, καλούν την κυβέρνηση να αποφασίσει την εξάμηνη παράταση των επιδομάτων και των αναπηρικών συντάξεων, όπως ορίζει ο νόμος, «και να μην μεταθέτει τις τεράστιες πολιτικές της ευθύνες στους γιατρούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"