Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

"Απαράδεκτες οι αξιώσεις της τρόικας για την Ελλάδα"

Σε ιδιαίτερες αναφορές, στην προσπάθεια της Ελλάδος να βγει από την κρίση και στις απαράδεκτες, όπως τις χαρακτήρισε, αξιώσεις της τρόικας, προέβη ο πρόεδρος της Ομάδας των Σοσιαλιστών Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο Χάνες Σβόμποντα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στους ξένους δημοσιογράφους.
Παρά τις προσπάθειες της Ελλάδος δεν επετεύχθη συμφωνία με την τρόικα, υπογράμμισε ο κ. Σβόμποντα, καταλογίζοντας στην τρόικα....

«απαράδεκτες αξιώσεις», όπως «το να εκδιωχθούν άνθρωποι από τα σπίτια τους, επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν τα στεγαστικά τους δάνεια».
«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δείχνει να μην είναι έτοιμη να βοηθήσει την Ελλάδα», επεσήμανε, υπενθυμίζοντας την οικονομική κρίση που έχει πλήξει τη χώρα και εκτιμώντας ότι κάθε φορά μετά τις συνεντεύξεις του Όλι Ρεν για την Ελλάδα, την Πορτογαλία, κ.λπ. ο ευρωσκεπτικισμός των πολιτών αυξάνεται σημαντικά.
Αναφερόμενος τέλος στην υποψηφιότητα του Όλι Ρεν, για την προεδρία της Κομισιόν, ο πρόεδρος της Ομάδας των Σοσιαλιστών υπογράμμισε τη διαφωνία του με την τακτική του Επιτρόπου , προσάπτοντάς του την κατηγορία ότι συμβάλλει στο διχασμό μεταξύ ευρωπαϊκού Βορρά και Νότου, καθώς «προκειμένου να κερδίσει πόντους στο Βορρά, προσβάλλει το Νότο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"