Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη αγορά!!!


Μια παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη αγορά στην Αρτεμισία, όπου όλοι οι παραγωγοί αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων της περιοχής θα μπορούν να εκθέσουν και να πωλήσουν τα προϊόντα τους, θα διοργανώσει ο Δήμος Καλαμάτας.
Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, λοιπόν, με τη βοήθεια των Τοπικών Συμβουλίων των χωριών της περιοχής (Αλαγονία, Νέδουσα, Πηγές, Αρτεμισία, Λαδάς και Καρβέλι), οι παραγωγοί από τα χωριά του Ταϋγέτου θα έχουν την ευκαιρία να....
δείξουν τα ποιοτικά αγροδιατροφικά και άλλα προϊόντα που παράγουν, οι δε καταναλωτές να διαλέξουν ό,τι τους είναι αναγκαίο και επιθυμητό.
Για την καλύτερη διοργάνωση της αγοράς, αποφασίσθηκε – στο πλαίσιο σύσκεψης υπό την προεδρία του δημάρχου Παν. Νίκα – η δημιουργία επιτροπής από τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων των χωριών του Ταϋγέτου, με συντονίστρια την πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Αρτεμισίας, Γεωργία Βασιλάκη (τηλ. 6972 928393).
Σημειώνεται πως ο Δήμος Καλαμάτας θα συμβάλει με οχήματα που διαθέτει στη μεταφορά όσων κατοίκων της Καλαμάτας επιθυμούν να μεταβούν στην Αρτεμισία για να ψωνίσουν από αυτήν την εορταστική αγορά.
Θα πρέπει να αναφερθεί, τέλος, πως την ημέρα εκείνη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου με την ευκαιρία των εορτών, η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας θα παίξει μουσικές στην Αρτεμισία, ενώ το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού θα προσφέρει γλυκίσματα.
 tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"