Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Παρέδωσε τις πινακίδες καβάλα στο άλογο!!!

http://aftodioikisi.gr/mediafiles/2013/12/alogo_aftodioikisi-620x320.jpg
Σάρωσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα διαδικτυακά μέσα ανά την Ελλάδα η χθεσινή είδηση του protinews.gr για το Γιώργο Πανουτσόπουλο που πήγε έφιππος στη ΔΟΥ Αμαλιάδας για να καταθέσει τις πινακίδες του
Με την κίνησή του αυτή πρωτοτύπησε και έστειλε παράλληλα το δικό του μήνυμα πρός όλες τις κατευθύνσεις.
Όπως αναφέρεται και στο σημερινό ρεπορτάζ της "ΠΡΩΤΗΣ", το άλογο....

για χιλιάδες χρόνια αποτέλεσε το κύριο μέσο μεταφοράς των ανθρώπων. 
Με άλογα πήγαιναν στη δουλειά τους, στα σπίτια τους, κουβαλούσαν τις πραμάτειες τους, έκαναν τα πάντα. Και όλα αυτά με ελάχιστο κόστος. Ένα δεμάτι σανό και λίγο νερό, χωρίς τέλη κυκλοφορίας, φόρο πολυτελούς διαβίωσης, ασφάλειες, σέρβις καύσιμα….  
Στην Ελλάδα της κρίσης το αυτοκίνητο πλέον θεωρείται και σε πολλές περιπτώσεις είναι πολυτέλεια και σίγουρα ένα επιπλέον μεγάλο έξοδο για μια οικογένεια. Τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα της κρίσης, σχηματίζονται ουρές έξω από τις Δ.Ο.Υ. με απλούς πολίτες να καταθέτουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους αφού δεν έχουν την δυνατότητα να τα κρατήσουν. Δεν αντέχουν αυτά τα έξοδα.  
Και εδώ τίθεται το ερώτημα
Με τι θα κυκλοφορούν όλοι όσοι παρέδωσαν τις πινακίδες;  
Υπάρχει βέβαια η «λύση Λιάπη» αλλά είναι απίθανο να την ακολουθήσουν οι πολίτες. Η δεύτερη λύση, τουλάχιστον για την επαρχία, είναι αυτή που προτείνει ο Γιώργος Πανουτσόπουλος από την Αμαλιάδα. Επιστροφή στα άλογα! 
Ο ίδιος καβαλίκεψε χθες το άλογό του από τη Μαραθιά και έφτασε στην Αμαλιάδα. Το έδεσε σε μια μεταλλική κολόνα ηλεκτροφωτισμού έξω από τη Δ.Ο.Υ. Αμαλιάδας, ανέβηκε στην Υπηρεσία και κατέθεσε τις πινακίδες του αυτοκινήτου του, που όπως είπε, δεν μπορεί πλέον να συντηρήσει. Εκεί στην είσοδο του κτιρίου της Δ.Ο.Υ. εντοπίσαμε τον κ Πανουτσόπουλο ο οποίος μας είπε: «δείτε πώς μας κατάντησαν οι Λιάπηδες της Ελλάδας. Να μην μπορούμε να κρατήσουμε τα αυτοκίνητά μας. Οι Λιάπηδες μας έφτασαν έως εδώ!».
Στη συνέχεια ανέφερε: «ήρθα σήμερα να καταθέσω τις πινακίδες με το …όχημα που πλέον θα κυκλοφορώ. Το άλογό μου! Το μόνο που μου ζητάει είναι ένα δεμάτι σανό και λίγο νερό. Τίποτα άλλο. Ούτε φόρους ούτε τίποτα. Αρκεί βέβαια οι …σοφοί της Κυβέρνησης να μην το φορολογήσουν και αυτό!». 
Ο κ Πανουτσόπουλος αφού κατέθεσε τις πινακίδες κυκλοφορίας ανέβηκε στο άλογό του και επέστρεψε στο σπίτι του στη Μαραθιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"