Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Πορείες αύριο στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Σε επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. εν όψει των συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή στη μνήμη του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου που έπεσε νεκρός απο σφαίρα αστυνομικού στα Εξάρχεια πέντε χρόνια πριν.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ και ΜΑΤ θα βρίσκονται επί ποδός για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων, καθώς μεγάλες συγκεντρώσεις εχουν προγραμματιστεί στα Προπύλαια τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα της Παρασκευής.
Ήδη έγινε γνωστό πως....
θα κλείσουν από τις 10 το πρωί, και μέχρι νεωτέρας, οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα», «Πανεπιστήμιο» και «Ευαγγελισμός», με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας.
Συγκεκριμένα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί μαθητικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή, ενώ για τις 18:00 εχει προγραμματιστεί στο ίδιο μέρος συγκέντρωση μνήμης στον Αλέξη Γρηγοροπουλο και πορεία.
Καίρια σημεία, και κυρίως γύρω από τη Βουλή όπου θα καταλήξουν οι πορείες, θα φυλάσσονται απο ισχυρές δυναμεις ΜΑΤ.
Τροποποιήσεις αναμένεται να υπάρξουν στα δρομολόγια των λεωφορείων, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής, οπότε θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη πορεία προς τη Βουλή, αναμένεται να κλείσουν και αρκετοί σταθμοί του μετρό.
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί και στη Θεσσαλονίκη, καθώς εχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις και πορείες στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"