Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Πορεία διαμαρτυρίας Εργαζομένων του Νοσοκομείου Καλαμάτας και ένταση με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Αλευρά (βίντεο)

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας πραγματοποίησαν χθες στις 11 το πρωί οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από την πλατεία 23ης Μαρτίου και κατέληξαν στο Διοικητήριο, όπου εισήλθαν και ανέβηκαν στον 4 όροφο του κτηρίου, προκειμένου να συναντηθούν με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Αλευρά.
Τελικά μετά από φωνές και συνθήματα το προεδρείο των εργαζομένων συναντήθηκε με τον κ. Αλευρά στο γραφείο του, ώστε....
να του εκφράσουν τα αιτήματά τους.
Στη συνέχεια μικρή ένταση σημειώθηκε μεταξύ των εργαζομένων του Νοσοκομείου και του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, ο οποίος βγήκε στο διάδρομο για να δει και τους υπόλοιπους συγκεντρωμένους, αλλά οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, του επιτέθηκαν φραστικά, κατηγορώντας τον ότι δεν έχει κάνει τίποτα ουσιώδες στον αγώνα που κάνουν τις τελευταίες 15 ημέρες για να μεσολαβήσει προς τον υπουργό Υγείας, ώστε να τους βοηθήσει.
Μάλιστα του ζήτησαν μέχρι και να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του.
Η συνομιλία έλαβε αίσιο τέλος καθώς ο κ. Αλευράς δεσμεύτηκε να αποστείλλει υπόμνημα των εργαζομένων προς το κύριο Υπουργό συμβάλλοντας με αυτό το τρόπο στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο, φωτογραφίες από τη πορεία των εργαζομένων, αλλά και ολόκληρη τη συνομιλία τους με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Αλευρά.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"