Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013

Βραβεύεται ως το καλύτερο δημόσιο περιβαλλοντικό έργο για το 2013 το Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Στο διαγωνισμό των Enviromental Awards 2014 (Επιβράβευση καλών πρακτικών για το περιβάλλον και την αειφορία) θα βραβευτεί το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας την προσεχή Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου, σε εκδήλωση που θα διεξαχθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Πρόκειται για έναν πανελλήνιο διαγωνισμό στον οποίο βραβεύεται το καλύτερο δημόσιο έργο που ολοκληρώθηκε μέσα στο έτος, στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και της οικονομίας πόρων.
Συγκεκριμένα, το Νοσοκομείο Καλαμάτας βραβεύεται, γιατί....
εκτέλεσε το καλύτερο δημόσιο έργο της χρονιάς κι αυτό είναι η μεγάλη παρέμβαση της ηλιοθερμικής εγκατάστασης και καινοτομίας, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό και λειτουργεί με πολλαπλά οφέλη για το Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπως η δωρεάν παροχή ζεστού νερού χρήσης, αλλά και θέρμανσης στους χώρους του νοσοκομείου, μειώνοντας την προμήθεια πετρελαίου τουλάχιστον κατά 50%, κάτι που οικονομικά μεταφράζεται σε εξοικονόμηση πόρων κατά 350.000 ευρώ το χρόνο.
Στο μεταξύ, με θετική αξιολόγηση από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Πελοποννήσου, εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η προμήθεια του ιατροτεχνολογικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού των τριών νέων υπό κατασκευή Περιφερειακών Ιατρείων Μεθώνης, Βλαχόπουλου και Πεταλιδίου Μεσσηνίας, συνολικού προϋπολογισμού 90.000 ευρώ.
Σημειώνεται ότι τα Περιφερειακά Ιατρεία στη Μεθώνη και το Βλαχόπουλο βρίσκονται στο στάδιο της συμβασιοποίησης για την κατασκευή τους, ενώ αυτό του Πεταλιδίου δημοπρατείται στις 21 Ιανουαρίου.
Επιπλέον, στις 7 Ιανουαρίου 2014 δημοπρατείται το έργο της αναδιαρρύθμισης στο ισόγειο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, που περιλαμβάνει τα εξωτερικά ιατρεία και τους χώρους της διοίκησης, συνολικού προϋπολογισμού 1.250.000 ευρώ.
 http://tharrosnews.gr/news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"