Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Αναρτήθηκαν από τον ΑΣΕΠ, πίνακες για τη διαθεσιμότητα των διοικητικών της ΑΣΟΕΕ.

Πίνακες για τη διαθεσιμότητα των διοικητικών της ΑΣΟΕΕΤους προσωρινούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών κατάρτισε το ΑΣΕΠ, στο πλαίσιο της διαδικασίας επιλογής προσωπικού που θα τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Όπως αναφέρει η ανεξάρτητη αρχή, κατάρτισε τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κατηγορία, κλάδο ή και ειδικότητα, βάσει των ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων που....
απέστειλε η Διεύθυνση Διοικητικού/Προσωπικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Τονίζεται δε ότι η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών βαθμολογικών πινάκων κατάταξης βασίζεται αποκλειστικά στα στοιχεία όπως ακριβώς απεστάλησαν από την αρμόδια Διεύθυνση Διοικητικού/Προσωπικού του εν λόγω φορέα.
Προστίθεται δε ότι για λόγους διαφάνειας της διαδικασίας επιλογής του προσωπικού που θα τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας και προκειμένου να καταστεί δυνατός ο έλεγχος περί ορθής μοριοδότησης των προσόντων των υπαλλήλων βάσει των υποβληθέντων πινάκων με τα κριτήρια αξιολόγησης, οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.
Δείτε τους πίνακες
Οι πίνακες αυτοί, όπως προβλέπεται, διαβιβάστηκαν για τις περαιτέρω ενέργειες στο οικείο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο το οποίο είναι αρμόδιο για την έκδοση των τελικών πινάκων.
Εξάλλου, το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι παρέλαβε από το Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο τον τελικό πίνακα με τους υπαλλήλους που τίθενται σε διαθεσιμότητα από τον ΕΟΤ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"