Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Σοβαρό τροχαίο με νεκρούς και τραυματίες στα Τέμπη.

Tουλάχιστον δύο νεκροί και 3 τραυματίες είναι ο απολογισμός σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 23.00, στην Κοιλάδα των Τεμπών, όταν ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με νταλίκα και ΙΧ. 
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας επιβάτης του ΙΧ έχασε τη ζώη του, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον τρεις τραυματίες. Μεγάλη είναι η κινητοποίηση Αστυνομίας, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστικής, ενώ 18 ασθενοφόρα από όλη τη Θεσσαλία....
σπεύδουν στα Τέμπη
Μέχρι στιγμής έχουν απεγκλωβιστεί από το ΚΤΕΛ πέντε επιβάτες, ενώ συνεχίζεται μεγάλη επιχείρηση. 
Ειδικότερα, σύμφωνα με το lamiareport.gr, το θανατηφόρο τροχαίο έγινε όταν ο οδηγός Ι.Χ. επιβατηγού αυτοκινήτου επιχείρησε προσπεράσει λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Μάλιστα υπάρχει παιδί εγκλωβισμένο και σοβαρά τραυματισμένο στο Ι.Χ., ενώ σοβαρά φέρεται να έχει τραυματιστεί και ο οδηγός του φορτηγού.  
Το Ι.Χ. συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να βρει επιτόπου τραγικό θάνατο ο οδηγός του Ι.Χ. Σοβαρά φέρεται να έχει τραυματιστεί και ο οδηγός του φορτηγού.  
Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό και στα δυο ρεύματα.
 Η τροχαία είναι επί ποδός και προσπαθεί να επιβραδύνει την κυκλοφορία των οχημάτων, έχοντας δώσει εντολές να σταματούν τα αυτοκίνητα, πριν αυτά μπουν στην κοιλάδα των Τεμπών.
Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"