Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

Δεν πληρώνει κανείς - Οκτώ συλλήψεις την ημέρα για χρέη στο Δημόσιο.

Δεν πληρώνει κανείς -Οκτώ συλλήψεις την ημέρα για χρέη στο Δημόσιο
Από την αρχή του έτους έως και τις 30 Σεπτεμβρίου του 2013 η ΕΛΑΣ προχώρησε σε 2.267 συλλήψεις για χρέη στο Δημόσιο και άλλα φορολογικά αδικήματα. 
Μάλιστα σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που τηρούνται στην αρμόδια υπηρεσία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας (Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας), μεταδίδει το ΑΠΕ τα χρέη φτάνουν....
τα 9.226.765.454,33 ευρώ.
Πρακτικά αυτό σημαίνει πως οι αστυνομικοί κάθε μέρα προχωρούσε σε οκτώ συλλήψεις ατόμων για χρέη προς το Δημόσιο. Όπως εξάλλου γίνεται γνωστό από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, στο ίδιο χρονικό διάστημα, οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας χειρίστηκαν 365 υποθέσεις οφειλετών του Δημοσίου, στο πλαίσιο των οποίων εκδηλώθηκαν οι προβλεπόμενες από τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας ενέργειες, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιηθούν συλλήψεις των υπαιτίων λόγω προηγούμενης διευθέτησης των χρεών τους προς το Δημόσιο.
Στη Βουλή διαβιβάστηκε και έγγραφο του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου, ως απάντηση σε αντίστοιχη ερώτηση του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, με το οποίο γίνεται γνωστό ότι τα συναρμόδια υπουργεία αξιολογούν το πλαίσιο που ρυθμίζει τα των διοικητικών και ποινικών κυρώσεων και όπου χωρούν βελτιώσεις, αυτές θα υπάρξουν.
Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"