Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Βροντερή παρουσία του ΣΔΥΜ στο 31° Μαραθώνιο της Αθήνας

Ο Σ.Δ.Υ.Μεσσηνίας ήταν παρών στον 31° Κλασικό μαραθώνιο δρόμο, στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού που αντάμωσε  με την ιστορία.  
Ήταν εκεί στη διαδρομή που ξεκίνησε πριν 2.500  χρόνια, με τον ημεροδρόμο να μεταφέρει το μήνυμα της νίκης στην Αθήνα, στην ιστορική  διαδρομή του Σπύρου Λούη, του Γρηγόρη Λαμπράκη, των Ολυμπιακών αγώνων του 2004
Μπορεί αυτοί να μην έτρεξαν  ως το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, αλλά....
έφθασαν μαζί μας στο σήμερα  μέσα από τον χρόνο και από πρόσωπα του μύθου εμφανίστηκαν μεταφέροντας μαζί με  τους αγωνιζόμενους την ελπίδα και τον πολιτισμό, ένα σύγχρονο μήνυμα αντίστασης στη παγκόσμια βαρβαρότητα που απειλεί τον σύγχρονο κόσμο μας.
10.000 και πλέον δρομείς πήραν εκκίνηση στον Κλασικό Μαραθώνιο. 
20.000 στους λαϊκούς δρόμους των 5 και των 10χλμ. που ο Σ.Δ.Υ.Μεσσηνίας συμμετείχε στην ενέργεια «Τρέχουμε Μαζί! Ζούμε τη Ζωή!» που υλοποιούσε  η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρείας στα πλαίσια της χορηγίας της ως θεσμικός εταίρος του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών.
Μουσική και μπάντες, μπαλόνια, χαρτάκια πυροτεχνήματα  στη γιορτή τρεξίματος που διοργανώθηκε στους δρόμους από τον Μαραθώνα ως το Καλλιμάρμαρο στάδιο και πολύ κόσμο να χειροκροτεί στη διαδρομή έως τον τερματισμό.
Αθλητές και θεατές που πέρασαν από το Καλλιμάρμαρο στάδιο  έγιναν κομμάτι μιας εντυπωσιακής γιορτής. Μικροί, μεγάλοι, άνδρες, γυναίκες, άνθρωποι από διαφορετικές ηπείρους ενώνοντας τους πολιτισμούς τους, άνθρωποι με διάθεση για τη ζωή και αγάπη για το τρέξιμο, μετείχαν στην 31η στάση του ΚΜΑ, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ με τη στήριξη της ΟΠΑΠ ΑΕ. 

φωτογραφίες
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"