Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

Γενική 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη

Κοινό μέτωπο απέναντι στις πολιτικές του μνημονίου συστήνουν οι εργαζόμενοι στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και προχωρούν την Τετάρτη σε 24ωρη πανεργατική πανελλαδική απεργία με τη στήριξη των ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και άλλων συνδικαλιστικών οργανώσεων.
“Ο αγώνας και η αντιπαράθεση των εργαζομένων για τις αδιέξοδες μνημονιακές πολιτικές συνεχίζονται με τη νέα 24ωρη Γενική Απεργία που πραγματοποιούν από κοινού....
ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και το συλλαλητήριο των συνδικάτων στις 11 π.μ. στο Πεδίο του Άρεως”, ανακοίνωσαν τα δύο μεγαλύτερα συνδικάτα.

Στην απεργία θα συμμετέχουν και εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Την Τετάρτη ακινητοποιημένα θα είναι τα τρόλεϊ, ο ΟΣΕ και ο Προαστιακός ενώ τα λεωφορεία θα κυκλοφορούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Οι εργαζόμενοι στο Μετρό δεν έχουν ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση ωστόσο δεν θα κυκλοφορούν οι συρμοί στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο. Κανονικά αναμένεται να λειτουργήσουν επίσης ΗΣΑΠ και Τραμ.

Φωτογραφία: Στέλιος Στεφάνου "Ε"
Την Τρίτη, οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 09:00 έως τις 12:00. Ως εκ τούτου, θα ματαιωθούν τα πρωινά δρομολόγια, ενώ τις παραπάνω ώρες δεν θα γίνεται η μετακίνηση με τους συρμούς του μετρό από Δ. Πλακεντίας προς Αεροδρόμιο και αντίστροφα.
Δεμένα θα είναι και τα πλοία καθώς η ΠΝΟ έχει ανακοινώσει τη συμμετοχή της στην απεργία.
Στον τομέα της Υγείας, με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, οι Προνοιακές Μονάδες και το ΕΚΑΒ, όπως ανακοίνωσε η ΠΟΕΔΗΝ ενώ το πλαίσιο συμμετοχής της στη γενική απεργία ανακοίνωσε και η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας.
Στην απεργία θα συμμετάσχουν και οι τραπεζοϋπάλληλοι.Σε ανακοίνωσή της η ΟΤΟΕ αναφέρει ότι “ενώνει τη φωνή της με τους άλλους εργαζόμενους, με τους συνταξιούχους και τους ανέργους ενάντια, στις αδιέξοδες πολιτικές των μνημονίων που καταστρέφουν τη χώρα και οδηγούν στην εξαθλίωση το λαό μας”. 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"