Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Μουντιάλ 2014: Ραντεβού με την Ιστορία δίνει η Εθνική στο Βουκουρέστι.


Στο Βουκουρέστι όπου βρίσκεται από χθες το μεσημέρι η Εθνική Ελλάδας δίνει σε λιγο ραντεβού με την Ιστορία της, καθώς καλείται να υπερασπιστεί το 3-1 του «Γ. Καραϊσκάκης» και να προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας για τρίτη φορά, μετά τις ΗΠΑ (1994) και τη Νότια Αφρική (2010).
Στο πλευρό της θα βρίσκονται περισσότεροι από 2.000 Έλληνες φίλαθλοι, αφού η ΕΠΟ εξάντλησε τα 1.700 εισιτήρια που παρέλαβε, ωστόσο....
Έλληνες που μένουν μόνιμα στη Ρουμανία και στις γύρω χώρες θα βρίσκονται εκεί για να συμπαρασταθούν στην Εθνική για να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Την αποστολή ακολούθησε και ο Κώστας Κατσουράνης, για ψυχολογικούς λόγους αφού ο Έλληνας αμυντικός μέσος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της τιμωρίας του με κίτρινες κάρτες. 
Μαζί με τους Έλληνες φίλαθλους που θα βρεθούν στο «Νάσιοναλ Αρένα» θα είναι και πολλοί φοιτητές, αφού η ελληνική φοιτητική κοινότητα της Ρουμανίας είναι πολυπληθής.
Όσον αφορά στους γηπεδούχους, έχουν δημιουργήσει sold out πριν καν από τον πρώτο αγώνα και η χωρητικότητας περίπου 55.000 θέσεων «Νάσιοναλ Αρένα» θα είναι κατάμεστη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"