Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Πώς το σκόρδο εξοντώνει όλες τις αρρώστιες και είναι υπερτροφή δύναμης

Πώς το σκόρδο εξοντώνει όλες τις αρρώστιες και είναι υπερτροφή δύναμηςΑν θέλετε να ζήσετε ζωή γεμάτη υγεία και ενέργεια, η λύση είναι το σκόρδο!
Ο βολβός του σκόρδου έχει 400 χημικές ουσίες, που του δίνουν ισχυρές ιδιότητες και μπορεί να προφυλάξει τα κύτταρα του οργανισμού από την πρόωρη γήρανση, τον καρκίνο, την κατάθλιψη, τις αλλεργίες και τόσα ακόμα!
Οι δράσεις των ουσιών του σκόρδου είναι αντιβιοτικές και παράγοντες μείωσης της αρτηριακής πίεσης.
Ακόμη, οι ουσίες αυτές αναστέλλουν....
τα καρκινικά κύτταρα, αποσυμφορούν τον οργανισμό και προστατεύουν από φλεγμονές
Οι άνθρωποι που καταναλώνουν σκόρδο έχουν λιγότερες πιθανότητες να προσβληθούν από ορισμένες μορφές καρκίνου, όπως καρκίνο του στομάχου και του παχέως εντέρου. 
Ακόμα, η κατανάλωση μισής ή μιας σκελίδας σκόρδου τη μέρα κατεβάζει τη χοληστερόλη κατά 9% περίπου, όπως αποδείχτηκε σε έρευνα που έγινε στο ιατρικό Κολλέγιο της Νέας Υόρκης. Σχεδόν είναι το ίδιο αποτελεσματικό με το φάρμακο!
Βέβαια, για να έχει αποτέλεσμα, απαιτείται συνεχής λήψη σκόρδου για χρονικό διάστημα ενός έτους, και τότε θα φανούν τα θαύματα που κάνει! Μάλιστα, έρευνες απέδειξαν πως πολλοί ασθενείς είδαν να μειώνεται η χοληστερόλη τους κατά 12%.
Επιπλέον, το σκόρδο μειώνει την αρτηριακή πίεση και καταπολεμά τις καρδιακές νόσους και τη δημιουργία θρόμβων, διευκολύνοντας την ομαλή ροή του αίματος, ενώ μπορεί, έως ένα βαθμό, να αποκαταστήσει σε φυσιολογικά επίπεδα τη λειτουργία του εγκέφαλου και του ανοσοποιητικού συστήματος.
Το σκόρδο, τέλος, χαρίζει ζωή με λιγότερο άγχος!
«Το σκόρδο είναι αγχολυτικό, ηρεμιστικό, ενώ επιπλέον λειτουργεί και ως αντικαταθλιπτικό, όπως το Πρόζακ, και με πολύ ηπιότερο τρόπο», αναφέρει ο Δρ Ζιλ Φιλιόν του Ινστιτούτου Παστέρ στη Γαλλία, προσθέτοντας πως «η κατανάλωση σκόρδου μπορεί απλά να σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"