Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

500 διακοπές ρεύματος το μήνα στη Μεσσηνία.

http://www.eleftheriaonline.gr/media/com_fpss/cache/985_e293f59f4ae0fed75a859fdf17db3e7b_m.jpg?t=1381424081Κάθε μήνα ο ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) κάνει περίπου 500 διακοπές ρεύματος στη Μεσσηνία, επειδή οι καταναλωτές δεν μπορούν να πληρώσουν το λογαριασμό της ΔΕΗ.
Στη συνέχεια το 20% πληρώνει το ρεύμα και γίνεται επανασύνδεση, ενώ παραμένει άγνωστο πώς καλύπτουν τις ενεργειακές τους ανάγκες όσοι δεν έχουν εξοφλήσει τους λογαριασμούς. 
Τα στοιχεία αυτά ήρθαν στη δημοσιότητα, όταν....
το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων έκανε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ επειδή έγινε διακοπή ρεύματος σε έναν καρκινοπαθή και μια άνεργη μητέρα 3 παιδιών
Ο προϊστάμενος Πωλήσεων της ΔΕΗ στην Καλαμάτα Γιώργος Παναγόπουλος είπε πως η επιχείρηση δεν κόβει το ρεύμα σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα γίνει επανασύνδεση κι ότι δεν είχε ενημερωθεί για την υγεία του καρκινοπαθή και την οικονομική κατάσταση της άνεργης μητέρας.
Η ΔΕΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 
Τη διαβεβαίωση πως δεν γίνονται διακοπές ρεύματος σε όσους καταναλωτές απευθύνονται στη ΔΕΗ γιατί έχουν ανάγκη ή αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας, έλαβαν χθες οι διαμαρτυρόμενοι του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων από τον προϊστάμενο του καταστήματος πωλήσεων της ΔΕΗ στην Καλαμάτα, Γιώργο Παναγόπουλο. Το σωματείο πραγματοποίησε διαμαρτυρία στα γραφεία της ΔΕΗ με αφορμή τις διακοπές ρεύματος σε έναν καρκινοπαθή και σε μια άνεργη μητέρα τριών παιδιών. 
Ο πρόεδρος Βαγγέλης Λαμπρόπουλος με μέλη του σωματείου συναντήθηκαν και με το διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Ευστάθιο Παπαντωνόπουλο, ο οποίος διαβεβαίωσε πως όταν ο εργολάβος ή το συνεργείο της υπηρεσίας που θα πάρει την εντολή διακοπής διαπιστώσει ότι υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στον καταναλωτή, ενημερώνει τη ΔΕΗ προκειμένου το θέμα να αντιμετωπιστεί με ευαισθησία. 
Σύμφωνα με τον κ. Λαμπρόπουλο, το σωματείο φρόντισε να επανασυνδεθεί το ρεύμα και στις δύο περιπτώσεις, ενώ για τη συνέχεια δεσμεύτηκε πως θα φέρει τους εν λόγω καταναλωτές σε επαφή με τη διεύθυνση της ΔΕΗ προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά τους με τη δέουσα ευαισθησία. 
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/item/29609-epanasyndesi-reyma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"