Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

Χρυσαυγίτες έδιωξαν το Δήμαρχο Μελιγαλά από το μνημόσυνο στην Πηγάδα (φωτογραφίες και βίντεο)


Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε το μνημόσυνο των θυμάτων της Πηγάδας, σε μια κομματική "φιέστα" πραγματοποιώντας παράλληλα επίδειξη δύναμης κάτι που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις κυρίως στους συγγενείς των θυμάτων καθώς και στους τοπικούς άρχοντες του Μελιγαλά , ο οποίοι και αποχώρησαν μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε  με το Δήμαρχο Φίλλιπο Μπάμη !
Δεν ήταν λίγες οι φορές που υπήρξε ένταση μεταξύ....
των παρευρισκόμενων  στην σημερινή εκδήλωση για το μνημόσυνο των θυμάτων της Πηγάδας.
Αποκορύφωμα ήταν η επίθεση στο Δήμαρχο του Μελιγαλά την ώρα που αυτός ήταν στο βήμα από το Βουλευτή Ηλία Παναγίωταρο, ο οποίος χαρακτηρίζοντας το Δήμαρχο καραγκιόζη, άρπαξε το μικρόφωνο από τα χέρια του  αναγκάζοντας τον να αποχωρήσει από το βήμα και την εκδήλωση.

Αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει και η επιτροπή των θυμάτων του Μελιγαλά και τη συνέχεια της εκδήλωσης να αναλάβει εξ ολοκλήρου η Χρυσή Αυγή.Το λόγο πήρε ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος ήταν λάβρος κατά πάντων πολιτικών κομμάτων αλλά και μεγάλης μερίδας ΜΜΕ ειδικά για τα γεγονότα του Περάματος.

Νωρίτερα μικροεπεισόδιο σημειώθηκε και με μέλη της νεολαίας του ΛΑ.ΟΣ , όταν χρυσαυγίτες προπηλάκισαν και χτύπησαν έναν εξ αυτών, ζητώντας τους παράλληλα να αποχωρήσουν από το μνημόσυνο. Ανάλογο επεισόδιο σημειώθηκε και προς το τέλος της εκδήλωσης με μέλη άλλης εθνικιστικής ομάδας.

Από νωρίς στην Πηγάδα του Μελιγαλά είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 2.000 άτομα οι περισσότεροι εκ των οποίων μέλη της Χρυσής Αυγής ,με σύσσωμη σχεδόν την Κοινοβουλευτική της ομάδα (πλην του Αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου), από ολόκληρη τη χώρα. Συνολικά ήρθαν στο Μελιγαλά περίπου 26 πούλμαν.

Πρωτοφανής ήταν και για τη κωμόπολη του Μελιγαλά η αστυνομική δύναμη που βρέθηκε εκεί. Χαρακτηριστικά στην περιοχή ήρθαν από την Αθήνα 5 κλούβες με άνδρες των ΜΑΤ.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"