Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Παραιτήσεις Αξιωματικών της ΕΛΑΣ με φόντο τη Χρυσή Αυγή

Σαρωτικές αλλαγές στην ΕΛ.ΑΣ λόγω Χρυσής Αυγής - παραιτήσεις και μετακινήσεις αξιωματικών Παραιτήσεις – βόμβα στην αστυνομία με φόντο τη Χρυσή Αυγή
Εκτός σώματος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγος Ιωάννης Δικόπουλος, και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, υποστράτηγος Απόστολος Κασκάνης, καθώς την Παρασκευή έξω από τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Εύβοιας – Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής, και σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από την έδρα της αστυνομικής διεύθυνσης Εύβοιας, υπήρχαν μέλη της Χρυσής Αυγής, με....
ρόπαλα, χωρίς να παρέμβουν οι αστυνομικές δυνάμεις, ως όφειλαν και χωρίς ενημέρωση του Αρχηγείου.
Παράλληλα, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διέταξε το αρχηγείο, ο διευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης Εύβοιας, ο διοικητής και ο αξιωματικός υπηρεσίας του τμήματος ασφάλειας Χαλκίδας και ο αστυνομικός σκοπός της αστυνομικής διεύθυνσης Εύβοιας.
Επιπλέον, θα εξεταστεί και το ζήτημα τυχόν ευθυνών ή παραλείψεων που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια αστυνομικής έρευνας για τη συλλογή πειστηρίων που πραγματοποιήθηκε αργότερα στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης.
Έρευνα για εμπλοκή αστυνομικών στην Χρυσή Αυγή
Εν τω μεταξύ, εντολή στη διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας να πραγματοποιήσει έρευνα σχετικά με τα καταγγελλόμενα στον τύπο για ενεργή εμπλοκή αστυνομικών στην Χρυσή Αυγή, διέταξε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ.
Προκειμένου να διασφαλιστεί η αντικειμενικότητα της έρευνας, ο αρχηγός διέταξε και αντικαθίστανται και μετακινούνται σε άλλες υπηρεσίες ένας υποστράτηγος, τρεις αστυνομικοί διευθυντές και τρεις αστυνόμοι.
Πρόκειται συγκεκριμένα για τον υποστράτηγος- προιστάμενος του κλάδου ασφάλειας, τον αστυνομικό διευθυντή, τον διοικητή και αστυνομικό υποδιευθυντή των ΕΚΑΜ, τον αστυνομικό διευθυντή του οργανωμένου εγκλήματος, τον αστυνομικό υποδιευθυντή της κρατικής ασφάλειας καθώς τον επικεφαλής της διμοιρίας στο Κερατσίνι, ο οποίος εμφανίζεται να πετά πέτρες σε διαδηλωτής.
Επίσης, ο διοικητής της ομάδας ΔΕΛΤΑ και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Νίκαιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"