Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία Φύσσα

http://www.nooz.gr/image.ashx?fid=654608
Xείμαρρος παρά την οδύνη της, η μητέρα του Παύλου Φύσσα, η οποία μιλώντας στον ΣΚΑΪ καταγγέλλει πως αυτόπτης μάρτυρας τραβούσε βίντεο από όσα συνέβησαν και "έκανε το λάθος να το στείλει στην αστυνομία"
Ανέφερε πως ο γιος της έβγαινε πάντα μπροστά, γι' αυτό έμεινε να αντιμετωπίσει τους χρυσαυγίτες. 
Ζήτησε να....
μην βάζουν ταμπέλες στο παιδί της λέγοντας ότι δεν ανήκε πουθενά και ήταν "ελεύθερο μυαλό".

Η μητέρα ανέφερε πως υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας που τραβούσε βίντεο από όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της Τρίτης στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι, ότι το πήγε στην αστυνομία και από τότε και μετά "χάθηκε". "Εκεί έχει καταγραφεί όλο το σκηνικό, τί ακριβώς έγινε" αναφέρει.

Μιλώντας για όσα συνέβησαν, η κ. Φύσσα σημείωσε ότι το παιδί της με την κοπέλα του και την παρέα του έβλεπαν ποδοσφαιρικό αγώνα σε καφετέρια της περιοχής και ότι κάποιος είπε μία κουβέντα σε κάποιον άλλο, ο οποίος ήταν μάλλον χρυσαυγίτης. Διευκρίνισε ότι το δικό της παιδί δεν είπε τίποτα, ούτε ενεπλάκη σε αντιπαράθεση.

Όταν είδαν μπροστά τους τους οργανωμένους ακροδεξιούς, ο γιος της είπε στην παρέα του - την κοπέλα του και άλλα τέσσερα αγόρια -να σκορπίσουν στα στενά και να μείνει εκείνος να τους αντιμετωπίσει. "Αυτό το παιδί είχα. Μέσα στο σπίτι του το φάγανε" ανέφερε, προσθέτοντας ότι οι άλλοι έφυγαν αλλά η σύντροφός του έμεινε. Δείτε το βίντεο 

Η μητέρα πρόσθεσε πως το κορίτσι κατευθύνθηκε προς την ομάδα μελών της ΔΙΑΣ - ήταν 12 όπως ανέφερε - και τους εκλιπαρούσε να παρέμβουν γιατί "θα γίνει κάτι κακό" και ότι εκείνοι της απάντησαν επί λέξει: "Θα πάμε εμείς να τα βάλουμε με αυτά τα γομάρια;".

Η κ. Φύσσα είπε ότι στη συνέχεια το παιδί της αντιμετώπισε τους τρεις που του επιτέθηκαν. "Δεν μπορείτε να φανταστείτε για τί παιδί μιλάμε. Ξέρετε πόσο βίαιοι και πόσο καθάρματα είναι αλλά τους αντιμετώπισε" ανέφερε.


Πρόσθεσε πως στη συνέχεια ήρθε ο 45χρονος με το αυτοκίνητο που σταμάτησε αντικανονικά στη λεωφόρο και ο οποίος τον σκότωσε, αφού του είπε "Θα σε καθαρίσω π...".

Η μητέρα ζήτησε να μην βάζει κανείς "ταμπέλες" στο παιδί της, καθώς όπως ανέφερε ήταν ανένταχτος και δεν ανήκε σε κανέναν πολιτικό φορέα. Βοηθούσε ωστόσο με φίλους του ανθρώπους που είχαν ανάγκη όπως είπε. "Ήταν ελεύθερο μυαλό, τίποτα άλλο. Αν θέλετε να μάθετε ποιος ήταν ακούστε τα τραγούδια του" τόνισε.

Πρόσθεσε ότι το παιδί της δεν είχε κανένα προηγούμενο με τους χρυσαυγίτες και ότι του ήταν άγνωστοι, όσο άγνωστος μπορεί να είναι κάποιος που ζει στην ίδια γειτονιά.

"Πόσο άγνωστοι μπορεί να είναι οι χρυσαυγίτες; Τους ξέρουμε όλοι αλλά φοβόμαστε να τους δείξουμε. Το παιδί μου δεν είχε προηγούμενο μαζί τους. Στείλανε έναν πληρωμένο φονιά για να τον σκοτώσει", είπε προσθέτοντας ότι θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε παιδί.

Έκανε επίσης επίθεση κατά των δημοσιογράφων λέγοντας ότι τα ΜΜΕ βοήθησαν στην ενίσχυση της Χρυσής Αυγής με την στάση τους. "Εσείς τους κάνατε εξουσία και σκότωσαν το παιδί μου, 34 χρόνων" ανέφερε, καταγγέλλοντας παραπληροφόρηση όσον αφορά ποιο ήταν το παιδί της και τί συνέβη. "Τώρα μάθατε την αλήθεια. Τέλος" κατέληξε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"