Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013

«Λευκή Νύχτα» χθες στην Καλαμάτα και δεν έπεφτε καρφίτσα (Φωτογραφίες και βίντεο).

Γιορτή με την Καλαμάτα στο επίκεντρο ήταν η «Λευκή Νύχτα» που διοργάνωσε χθες ο Δήμος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας, την Ομοσπονδία Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Ενώσεων και Σωματείων και το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Δήμου Καλαμάτας.
Η εκδήλωση έδωσε την ευκαιρία στην Καλαμάτα να αναδείξει την....
ομορφιά της τη νύχτα, να προσελκύσει επισκέπτες, να παράσχει τη δυνατότητα στο κοινό για αγορές σε συμφέρουσες τιμές με τη λήξη της περιόδου των εκπτώσεων, αλλά και το έναυσμα για πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Κάτοικοι και επισκέπτες της Καλαμάτας και της περιοχής είχαν τη δυνατότητα να περιπλανηθούν στις πλατείες και τους πεζοδρόμους, συνδυάζοντας αγορές με διασκέδαση, αφού σε διάφορα σημεία της πόλης είχαν στηθεί μουσικές σκηνές, ενώ πολλοί καταστηματάρχες ανά γειτονιά διοργάνωσαν τις δικές τους εκδηλώσεις, ορισμένες από τις οποίες είχαν ιδιαίτερο θεματικό περιεχόμενο.
Η «Λευκή Νύχτα» ξεκίνησε στις 8.00 το βράδυ και ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Κατά τη διάρκειά της είχαν γίνει ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις στάθμευσης από την Ελληνική Αστυνομία, ενώ βρισκόταν επί ποδός όλος ο μηχανισμός του Δήμου, έτοιμος να παρέμβει σε οτιδήποτε χρειαζόταν.
Η διοργάνωση κίνησε το ενδιαφέρον αρκετών Μέσων Ενημέρωσης, με αποτέλεσμα να προβληθεί η Καλαμάτα και η περιοχή, αφού, όπως έχει ανακοινωθεί από πλευράς Δήμου, ο δήμαρχος έδωσε πολλές συνεντεύξεις, με την πλέον πρόσφατη στο «Mega».
Το έναυσμα για την έναρξη των εκδηλώσεων έδωσε η Δημοτική Φιλαρμονική, περιδιαβαίνοντας όλο το κέντρο και παίζοντας μουσική.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες εδώ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"