Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Αγωνιστική δράση από τον «Ευκλή» Καλαμάτας στην 6η ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΑΫΓΕΤΟΥ 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Ορειβατών Καλαμάτας (ΟΠΣΚ) «Ο Ευκλής», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας διοργανώνει κατά το προσεχές Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013 το ποδηλατικό αγώνα 6η ΑΝΑ-ΒΑΣΗ ΤΑΫΓΕΤΟΥ, μήκους 45 χλμ, στις κατηγορίες Ανδρών, Νέων, Εφήβων, Γυναικών και ΟΡΕΝ (μέχρι 35 ετών και άνω των 35 ετών).
Συγκεκριμένα και σύμφωνα τους διοργανωτές θα διεξαχθούν οι εξής αγώνες:...
1. Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, με ώρα ενάρξεως 15.30, από την Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου θα ξεκινήσουν ποδηλάτες για την 6η ανάβαση Ταϋγέτου. Θα διεξαχθεί διαδρομή 8 χιλιομέτρων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και στη συνέχεια θα γίνει ανάβαση στον Ταΰγετο μέχρι το Τουριστικό. Εκεί θα τερματίσουν οι ποδηλάτες και θα πραγματοποιηθούν απονομές.  
2. Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, με ώρα ενάρξεως 10.00, διοργανώνεται σιρκουΐ ποδηλασίας σε 7 κυκλικές διαδρομές των 6 χιλιομέτρων εκάστη (συνολικό μήκος: 42 χιλιόμετρα), μεταξύ της γέφυρας Άνθειας και της γέφυρας Μικρομάνης του αυτοκινητοδρόμου, μέσω του παράδρομου της νέας εθνικής οδού. 
Ως χώρος αφετηρίας και τερματισμού έχει ορισθεί η γέφυρα Άνθειας. 
Οι δηλώσεις συμμετοχής έκλεισαν χθες 26/9/2013
Επισημαίνεται ότι στο σιρκουΐ θα μετάσχουν και 6 αθλητές της εθνικής ομάδας ποδηλασίας πίστας, με επικεφαλής τον Ολυμπιονίκη Λάμπρο Βασιλόπουλο, καθώς και 12 ποδηλάτες της ΑΕΚ.
Πληροφορίες στο τηλ. του Συλλόγου 27210 84844.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"