Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

Εξι Ελληνες στους 400 πλουσιότερους των ΗΠΑ

Εξι Ελληνες στους 400 πλουσιότερους των ΗΠΑΕπιχειρηματίες ελληνικής καταγωγής- μεταξύ αυτών και ο Τζον Κατσιματίδης- φιγουράρουν στην φετινή λίστα του περιοδικού Forbes με τους πλουσιότερους Αμερικανούς. 
Πρώτος στην λίστα των 400 δισεκατομμυριούχων που καταρτίζει το περιοδικό, είναι ο Μπιλ Γκέιτς της Microsoft, ο οποίος παραμένει για 20στή συνεχή χρονιά ο πλουσιότερος άνθρωπος στις ΗΠΑ με περιουσία....
72 δισ. δολάρια
Τον ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ο μεγιστάνας επενδυτής, Γουόρεν Μπάφετ, με 58,5 δισ. δολάρια.
Στην θέση 110 της λίστας συναντάμε τον 69χρονο John Paul Dejoria, ελληνο-ιταλικής καταγωγής, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα των προϊόντων για μαλλιά και έχει περιουσία 4 δισ. δολαρίων.
Στην θέση 161 βρίσκονται δυο Έλληνες επιχειρηματίες που…ισοβαθμούν. Ο Τζον Κατσιματίδης από τη Νίσυρο - ο οποίος πρόσφατα απέτυχε να εξασφαλίσει το ρεπουμπλικανικό χρίσμα για την δημαρχία της Νέας Υόρκης- και ο Τζιμ Ντέιβις, αμφότεροι με περιουσία 3,1 δισ. δολαρίων.
Ο 70χρονος Ντέιβις είναι γιος Ελλήνων μεταναστών και πρόεδρος της γνωστής εταιρείας υποδημάτων New Balance. Οι επιχειρήσεις του 65χρονου Κατσιματίδη ποικίλουν από αλυσίδες σούπερ μάρκετ μέχρι πετρελαϊκές, ενώ δραστηριοποιείται και στον τομέα των ακινήτων.
Στη θέση 260 συναντάμε τον 76χρονο Τζορτζ Αργυρό, με περιουσία 2,1 δισ. δολαρίων και δραστηριότητες στον τομέα των ακινήτων και των επενδύσεων.
Στο νούμερο 273 βρίσκεται ο 85χρονος Μάικλ Ζαχαρης με περιουσία 2 δισ. δολάρια και φαρμακευτικές εταιρείες.
Ο πιο «φτωχός» της παρέας είναι στην θέση 386, ο 67χρονος Ντιν Μητρόπουλος, με «κομπόδεμα» 1,3 δισ. δολαρίων και επενδυτικές δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"