Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Στις 15 Σεπτεμβρίου οι Αγώνες Τριάθλου στην Καλαμάτα

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνεται στις 15 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα ένα μοναδικό αθλητικό event
Το Three Level Power Triathlon (αγώνας σύγχρονου τριάθλου) TLP 112,8.
Περισσότεροι από διακόσιοι Υπεραθλητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό θα αγωνιστούν σ΄ένα παγκόσμιο υπεράθλημα όπως είναι το Σύγχρονο Τρίαθλο. 
Τρία μοναδικά αθλήματα, κολύμπι, ποδηλασία και τρέξιμο δημιουργούν ένα μοναδικό υπέρ αγώνα που συνδυάζει σώμα, πνεύμα και ψυχή. 
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας ενημερώνει τα μέλη του με την εξής ανακοίνωση:...

Μέλη και φίλοι του ΣΔΥ Μεσσηνίας

Με την παρούσα επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος, θα διεξαχθεί στην πόλη της Καλαμάτας το αθλητικό event THREE LEVEL POWER Triathlon (αγώνας σύγχρονου τριάθλου) TLP 112,8, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013.
Όπως είναι γνωστό οι συμμετέχοντες σε αυτό θα αγωνιστούν διαδοχικά, στην κολύμβηση (1,800μ.), στην ποδηλασία (90.000μ.) και στον δρόμο αντοχής (21.000μ.). Η κεντρική σκηνή εξέλιξης, η ζώνη αλλαγής των αθλητών, αλλά και το σημείο τερματισμού και  απονομών του event, έχει τοποθετηθεί στο λιμάνι της Καλαμάτας, στο χώρο μεταξύ των café και της προκυμαίας. Το event θα ξεκινήσει στις 8π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 2μ.μ.
Φέτος επιπλέον, η διοργάνωση παρουσιάζει μια καινοτομία σε σύγκριση με την προηγούμενη διοργάνωση. Δίνεται η δυνατότητα σε όποιον θελήσει, να συμμετάσχει αποκλειστικά και μόνο στο δρομικό κομμάτι της, δηλαδή να λάβει μέρος στον αγώνα δρόμου, τρέχοντας τα 21km  που έχουν οριστεί από την οργανωτική επιτροπή.
Το fee για τη συμμετοχή κάθε αθλητή που θα θελήσει να συμμετάσχει κατά αυτόν τον τρόπο στο event, είναι 15€.
Εφόσον η συμμετοχή δηλωθεί έως και την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 10μ.μ., στο fee περιλαμβάνεται ένα μακό βαμβακερό μπλουζάκι με το logo του event.
Η εκκίνηση για τους συμμετέχοντες μόνο στο δρομικό αγώνισμα των 21km θα δοθεί στις 8.30π.μ.

Βλέπετε παρακάτω το σχεδιάγραμμα των διαδρομών ,ποδήλατο, τρέξιμο, κολύμπι για κάθε αγώνισμα, το σχεδιάγραμμα του χώρου που θα αποτελέσει την κεντρική σκηνή εξέλιξής του, καθώς και το logo του event ειδικά για το δρομικό αγώνισμα.
Παρακαλούμε ενημερώστε σχετικά τα μέλη του συλλόγου σας, προκειμένου οι όποιοι ενδιαφερόμενοι να λάβουν γνώση.
Γενικές πληροφορίες για το event θα βρείτε και στο site www.threelevelpower.com. Για οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες και διευκρινίσεις αλλά και για δήλωση συμμετοχών μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Λάμπρο Κωτσιόπουλο (τεχνικός υπεύθυνος αγώνων) στα τηλέφωνα 210 5011603 & 6976 271501.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ :
•    Σάββατο 14/09: ώρα16.00 με 17.00 αναγνώριση της διαδρομής, 17.00 με 19.00 θα λειτουργεί η γραμματεία και θα είναι ανοικτή η ζώνη αλλαγής (για να ετοιμαστούν οι αθλητές). Τεχνική ενημέρωση και πάστα πάρτι 19.30 με 21.00
•    Κυριακή 15/09: Άνοιγμα γραμματείας και ζώνης αλλαγής στις 06.00, εκκίνηση T.L.P.112,9 στις 07.00, εκκίνηση T.L.P. Ru21km στις 08.30, εκκίνηση T.L.P. 25,75 στις 09.00, αναμονή τελευταίων αθλητών και στις δύο αποστάσεις μέχρι 13.30, απονομή με πάρτι αποχαιρετισμού 14.00.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Λάμπρος Κωτσιόπουλος

Με Εκτίμηση,

Three Level Power Triathlon












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"