Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

«Εκλεισε» το πρόγραμμα κινητικότητας 12.500 δημοσίων υπαλλήλων

«Εκλεισε» το πρόγραμμα κινητικότητας 12.500 δημοσίων υπαλλήλωνΕγκρίθηκε η εισήγηση του υπουργείου Παιδείας για τα άτομα που θα μπουν στο καθεστώς της κινητικότητας στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης έχει επέλθει συμφωνία σε ό,τι αφορά τον συνολικό αριθμό των 12.500 ατόμων τους οποίους αφορά η κινητικότητα.
Στη συνεδρίαση....

μετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Βαγγέλης Βενιζέλος, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Το ζήτημα πρέπει να έχει κλείσει μέχρι τη Δευτέρα, οπότε ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα. Νωρίτερα, ο κ. Σαμαράς είχε συνάντηση με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο, ο οποίος στη συνέχεια συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"