Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Η αστυνομία «ξεσκονίζει» το μυστήριο θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη – Τι έγραψε στο τελευταίο του μήνυμα ο διάσημος σχεδιαστής!

mixalis-aslanis-660Τις χειρόγραφες σημειώσεις που βρέθηκαν δίπλα στο άψυχο κορμί του Μιχάλη Ασλάνη φαίνεται πως ερευνά επισταμένως η ΕΛ.ΑΣ. για να μπορέσει να βρει κάποια παραπάνω στοιχεία για το τι οδήγησε τον διάσημο σχεδιαστή στο θάνατο.
Η εγκληματική ενέργεια έχει ούτως ή άλλως αποκλειστεί από το μεσημέρι της Τετάρτης, ωστόσο, όλοι περιμένουν το πόρισμα των ιατροδικαστών για να....
βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα με πιθανό να θεωρείται το σενάριο της αυτοκτονίας.
Δίπλα στο νεκρό Μιχάλη Ασλάνη βρέθηκαν δεκάδες χάπια, μερικά από τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν αντικαταθλιπτικά, ενώ ήταν γνωστό σε συγγενείς και φίλους ότι ο σχεδιαστής ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή εδώ και καιρό.
Η Αστυνομία, πλέον, εξετάζει τα ιδιόχειρα σημειώματα για να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα τόσο για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο κ. Ασλάνης, αλλά και για τις καταγγελίες για εκβιασμό που έκανε ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στα χειρόγραφα ο Μιχάλης Ασλάνης κάνει μια μικρή ανασκόπηση της καριέρας του για το καλοκαίρι που πέρασε, αριθμεί τους λογαριασμούς που έχει να πληρώσει και δίνει οδηγίες στο λογιστή και το δικηγόρο του.
Πάντως, από νωρίς αποκλείστηκε η περίπτωση να πρόκειται για σημείωμα αυτοκτονία, αλλά περισσότερο για παράθεση σκέψεων ενός προβληματισμένου ανθρώπου.
Το χρονικό της τραγωδίας
Ο Μιχάλης Ασλάνης δεν είχε δώσει σημάδια ζωής από την περασμένη Κυριακή με φίλους και συνεργάτες να δηλώνουν ότι τον έψαχναν και του τηλεφωνούσαν, αλλά δεν μπορούσαν να έρθουν σε επαφή.
Το μεσημέρι της Τετάρτης η συνεργάτης του αποφάσισε να μπει στο διαμέρισμα για να διαπιστώσει τι συμβαίνει και βρέθηκε μπροστά στο άψυχο κορμί του διάσημου σχεδιαστή.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ αργά το απόγευμα γραφείο τελετών παρέλαβε τη σωρό του Μιχάλη Ασλάνη.
Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία / νεκροτομή, ενώ η κηδεία του αγαπημένου σχεδιαστή θα γίνει την Παρασκευή στην Χαλκίδα.
Τα οικονομικά προβλήματα και η «απάτη» από τις συνεργάτιδές του
Μερικές μόλις ημέρες προτού φύγει από τη ζωή ο Μιχάλης Ασλάνης είχε ο ίδιος αποκαλύψει πως αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα όχι μόνο εξαιτίας της κρίσης, αλλά και επειδή είχε πέσει θύμα απάτης από στενές του συνεργάτιδες.
Οπως δήλωσε ο γνωστός μόδιστρος, οι δύο γυναίκες- «αράχνες» με τις οποίες είχε πολύ στενή σχέση, φρόντισαν να υπεξαιρέσουν σημαντικά ποσά τα οποία τους έδινε ο γνωστός μόδιστρος, προκειμένου να πληρώσουν τις υποχρεώσεις που είχε στο ΙΚΑ, την Εφορία και διάφορες τράπεζες.
Ο κ. Ασλάνης δεν είχε υποπτευθεί τίποτα το περίεργο στη συμπεριφορά των δύο γυναικών, ωστόσο όπως αναφέρει η Espresso το «καμπανάκι» στο γνωστό μόδιστρο το χτύπησε ένας φίλος του λογιστής, ο οποίος τον ενημέρωσε για το «βουνό» από χρέη που είχε συσσωρευθεί στο όνομα του.
Οπως τόνιζε ο κ. Ασλάνης, είχε καταστραφεί οικονομικά και τα χρέη με τα οποία ήταν αντιμέτωπος ήταν πλέον υπέρογκα, ενώ είχε αποκαλύψει ότι δεχόταν και απειλές για τη ζωή του με τους δικηγόρους των δύο γυναικών να του ζητούν και αποζημίωση για την απόλυσή τους.
Απρόσμενο σοκ στη σόου μπιζ
Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην ελληνική σόου μπιζ και αμέσως γνωστοί και φίλοι, με πρώτη τη Βάνα Μπάρμπα, έσπευσαν στο σπίτι του σχεδιαστή μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί.
Τα μηνύματά τους στα social media έδειχναν το μεγάλο σοκ που είχαν όλοι υποστεί από την ξαφνική απώλεια, ενώ αγαπημένου ανθρώπου, ενώ αρκετοί από αυτούς δήλωσαν πως γνώριζαν τα μεγάλα του προβλήματα και την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.
Τι έγραψε στο τελευταίο του μήνυμα
Η τελευταία επικοινωνία που φέρεται να είχε με τους γνωστούς του ο 63χρονος σχεδιαστής ήταν μέσω μηνύματος από το κινητό του.
Σύμφωνα με το newsit έγραψε ένα μήνυμα το βράδυ της Δευτέρας προς την γυναίκα από την Αλβανία με την οποία συζούσε τον τελευταίο καιρό και είχε μεγαλώσει την κόρη της σαν δικό του παιδί.
Το μήνυμα έγραφε «Σ ‘ αγαπώ πολύ κι εσένα και τη Τζούλια».
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"