Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013

Ως τις 31 Αυγούστου η ειδική ασφαλιστική εισφορά στον ΕΛΓΑ

Ως τις 31 Αυγούστου έχουν τη δυνατότητα να καταβάλουν την ειδική ασφαλιστική εισφορά υπέρ του οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων, υπενθυμίζει με σημερινή επιστολή του, ο πρόεδρος του φορέα, Βασίλης Έξαρχος, για να είναι καλυμμένοι ως προς τις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις.
Στη σχετική επιστολή επισημαίνεται ότι οι παραγωγοί που είχαν επιλέξει ως τρόπο καταβολής της εισφοράς του 2012 την εξουσιοδότηση και χρέωση του....
καταθετικού τους λογαριασμού από τον ΕΛΓΑ και για οποιονδήποτε λόγο δεν κατέστη δυνατή η είσπραξη του συνόλου ή μέρους της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς, πρέπει ως τις 31 Αυγούστου 2013 να καταθέσουν στον ειδικό λογαριασμό του ΕΛΓΑ με τον κωδικό ΜΠ-712, που τηρείται στην Τράπεζα Πειραιώς – ΑΤΕ, το οφειλόμενο ποσό της εισφοράς έτους 2012 προκειμένου να εκπληρώσουν εμπρόθεσμα τις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις.
Καθώς υπήρξε ήδη παράταση, η μη καταβολή του συνόλου της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛΓΑ, σύμφωνα με τον οργανισμό, συνεπάγεται την απώλεια του δικαιώματος αποζημίωσης ή καταβολής κρατικών ενισχύσεων (προγράμματα ΠΣΕΑ), ενώ μεταφέρεται ως οφειλή στην Εφορία. 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"