Φίλοι που μας παρακολουθούν

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Όχι μόνο ηγέτης, αλλά και... σημαία o Σπανούλης!

Ο Ολυμπιακός κράτησε τον ηγέτη του. 
Ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να πει "ναι" στους Αγγελόπουλους και με το νέο τριετές συμβόλαιο που θα υπογράψει γίνεται και η σημαία της ομάδας!
Εξαρχής ήταν φανερό πως για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν, το "κλειδί" της υπόθεσης ήταν ο Σπανούλης.
Ο Κάιλ Χάινς ασφαλώς και ήταν απώλεια. Παίκτης φιλότιμος, μαχητικός, ψυχάρα και αγαπητός στην εξέδρα.
Ακόμη όμως κι αν δεχθούμε πως....
σε πολλά ματς είναι πιο πολύτιμος από τον Σπανούλη, δεν έχει το προφίλ του ηγέτη που έχει ο V-Span και που χρειάζεται κάθε μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός.
Είναι αλήθεια πως ακόμη κι αν έμενε ο Χάινς, ενδεχόμενη απώλεια του Σπανούλη θα αποδιοργάνωνε τον Ολυμπιακό. Τώρα, που έγινε το αντίθετο οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν καλά πώς να χτίσουν την ομάδα της επόμενης τριετίας γύρω από τον αρχηγό τους.
Ας πάμε, όμως, στο deal, το οποίο πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αλλά για να είμαστε και σωστοί κι επειδή στη ζωή όλα γίνονται, θα επικυρωθεί και τη Δευτέρα, με την οριστική απάντηση του V-Span.
Ο Σπανούλης έμεινε με λιγότερα λεφτά σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιό του (2 εκατομμύρια το χρόνο). Οχι ότι θα παίρνει και λίγα, αλλά σίγουρα λιγότερα από αυτά που του πρόσφερε η Μπαρτσελόνα και φυσικά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Ο διεθνής γκαρντ αποφάσισε, όμως, να πει το "ναι" και από ηγέτης να γίνει η σημαία μίας ομάδας, που φιλοδοξεί να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία της στην Ευρωλίγκα και φυσικά να ξαναπάρει τα πρωτεία στην Ελλάδα.
Για τους φίλους του Ολυμπιακού, η χαρά από την ανανέωση του Σπανούλη, πρέπει να είναι λοιπόν διπλή. Κι αυτό γιατί για να μείνει ο Σπανούλης με λιγότερα χρήματα και για επιπλέον τρία χρόνια, σημαίνει πως η ομάδα έχει όραμα και πλάνο για το μέλλον.
Αυτό λειτούργησε ευεργετικά και στην περίπτωση Σπανούλη, με τις ανανεώσεις των Λο και Περπέρογλου να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην τελική του απόφαση.
Συνεπώς, ο Ολυμπιακός διατηρεί τον κορμό του, κρατάει τον ηγέτη του και σιγά σιγά ενισχύει τη φροντ λάιν του, ενώ επόμενο μεγάλο στοίχημα είναι να βρει τον αντί - Χάινς.
Το μεγάλο εμπόδιο, πάντως, ξεπεράστηκε και σίγουρα οι Αγγελόπουλοι και ο Μπαρτζώκας πρέπει να νιώθουν ανακουφισμένοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"