Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013

Εσπευσμένα στη Βουλή το Πολυνομοσχέδιο - Μαμούθ.

Κατατέθηκε μετά τις 20:00 το βράδυ στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο που αποτελείται από 109 άρθρα και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το νέο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, διατάξεις για να καλυφθεί η «τρύπα» στον ΕΟΠΥΥ, κ.ά. 
Συνεχείς επαφές Σαμαρά-Βενιζέλου καθώς κρίνονται οι δυνάμεις της «νέας» δικομματικής συγκυβέρνησης εν μέσω απεργιών και την ερχόμενη εβδομάδα.
Το πολυνομοσχέδιο-μαμούθ, θα πρέπει να....
συζητηθεί και να ψηφιστεί έως τις 19 Ιουλίου προκειμένου να εκταμιευτεί η πρώτη από τις δόσεις που ενέκρινε χθες το Eurogroup ύψους 3 δισ. ευρώ (επί συνόλου 6,8 δισ. Ευρώ εως τον Οκτώβριο).
Προβλέπει στους δήμους να καταργηθεί συνολικά η ειδικότητα των σχολικών φυλάκων (2.200) και οι υπάλληλοι τίθενται σε διαθεσιμότητα, ενώ προβλέπεται και η κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας (3.500 άτομα).
Επιπλέον, το πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει την απελευθέρωση στο πλαφόν αποζημίωσης δημοσίων υπαλλήλων, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τους απολυμένους της ΕΡΤ.
Έως τις 19 Ιουλίου θα πρέπει να έχουν περάσει όλες οι εφαρμοστικές διατάξεις και οι υπουργικές αποφάσεις που σχετίζονται με τα προαπαιτούμενα, προκειμένου να εκταμιευθεί η δόση.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"