Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

Έκοψαν το ρεύμα σε άνεργο με επτά παιδιά

Ο άνδρας, εργαζόταν στα προγράμματα Κοινωνικής Εργασίας του δήμου Πατρέων, που έχουν πεντάμηνη διάρκεια, και έμεινε χωρίς δουλειά, όταν έληξε η σύμβασή του.
Μία ακόμη ιστορία κρατικής αναλγησίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας. 
Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι της οικογένειας άνεργου άνδρα και των επτά παιδιών του, για τρεις ολόκληρες εβδομάδες!
Ο άνδρας, εργαζόταν στα προγράμματα Κοινωνικής Εργασίας του δήμου Πατρέων, που έχουν πεντάμηνη διάρκεια, και έμεινε χωρίς δουλειά, όταν έληξε η σύμβασή του.
Όπως αναφέρει....
το patrastimes μετά από παρέμβαση του Κλαδικού Συνδικάτου των Ο.Τ.Α με την παρουσία και την συμμετοχή του πρόεδρου του σωματείου  των Δημοτικών Αστυνομικών, επανασυνδέθηκε το ρεύμα στο σπίτι της οικογένειας.
Οι εργαζόμενοι κατέθεσαν το ποσό των 114 ευρώ που είχαν καταφέρει να μαζέψουν από συναδέλφους του δήμου, οι οποίοι είναι στον δρόμο και αγωνίζονται ενάντια στις απολύσεις, και πέτυχαν την επανασύνδεση του κομμένου ρεύματος.
Σε ανακοίνωσή του, το Συνδικάτο Εργαζομένων στους ΟΤΑ Νομού Αχαϊας, αναφέρει ότι «η μόνηλύση για τον λαό είναι η ανατροπή αυτής της πολιτικής και της εξουσίας των πλουτοκρατών, όπου ο λαός θα κατέχει τον πλούτο που ο ίδιος παράγει στο πλαίσιο της δικιά του εξουσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"