Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Αποθέωση του Χαβιέρ Σαβιόλα από οπαδούς του Ολυμπιακού

Αποθέωση του Χαβιέρ Σαβιόλα από οπαδούς του ΟλυμπιακούΑν κρίνει κανείς από τα καλοκαιρινά δημοσιεύματα των τελευταίων ετών, θα νομίζει ότι ο αργεντινός επιθετικός Χαβιέρ Σαβιόλα έχει έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού περισσότερες φορές από ότι οι θρυλικοί Scorpions για συναυλίες σε όλη την Ευρώπη!
Ωστόσο αυτή τη φορά, η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές αποτελεί μια πραγματικότητα καθώς ο αργεντινός σούπερ σταρ βρίσκεται στην Αθήνα για....
την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους Ερυθρόλευκους
Ο Σαβιόλα έφτασε στη χώρα μας το απόγευμα και εν συνεχεία πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ όπου αποθεώθηκε από περίπου δύο χιλιάδες οπαδούς της ομάδας.
Ο 32χρονος επιθετικός με πολύ σημαντική καριέρα σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ρίβερ Πλέιτ, Μονακό, Σεβίλλη, Μπενφίκα, Μάλαγα και φυσικά την Εθνική Αργεντινής, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο έδωσαν τα χέρια. 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία με τον Σαβιόλα αφορά διετές συμβόλαιο, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα ξεπεράσουν το 1,5 εκατ. ευρώ. 
Ο Σαβιόλα από τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 9...
«Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή και την αγάπη που μου έδειξε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Αθήνα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ. Έχω πολλή όρεξη να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να αρχίσω τις προπονήσεις. Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε καλά πράγματα φέτος», δήλωσε ο 32χρονος φορ.
Προηγουμένως, η ισπανική εφημερίδα «As» δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της το βράδυ της Τρίτης (23/7) ότι ο Σαβιόλα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό
Λίγα λεπτά αργότερα, δημοσιογράφος της ίδια εφημερίδας, σε «τιτίβισμά» του μέσω twitter, υποστήριξε ότι ο Αργεντινός επιθετικός έχει κλείσει στους Ερυθρόλευκους, ενώ η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «lancenet» έγραψε ότι ο 32χρονος ποδοσφαιριστής απέρριψε την προοπτική της Σάντος διότι ήταν έτοιμος να αποδεχθεί μία άλλη, πιο συμφέρουσα οικονομικά, από ελληνική ομάδα! 
http://www.tovima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"