Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Νεκροί δύο δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

Νεκροί έπεσαν σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ κατόπιν ανταλλαγής πυρών με αστυνομικές δυνάμεις των ΕΚΑΜ, στην περιοχή Κονίσκα Αιτωλοακαρνανίας, δύο εκ των καταζητούμενων δραπετών των φυλακών Τρικάλων που μεταξύ άλλων κατηγορούνται και για την πρόσφατη ανθρωποκτονία αστυνομικού στο Δίστομο.
Ο 37χρονος αστυνομικός έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Ιουνίου ενώ πραγματοποιούσε....
έλεγχο μαζί με ακόμα τέσσερις αστυνομικούς σε περιοχή του Διστόμου.
Τις επόμενες μέρες η αστυνομία πραγματοποίησε εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας, της Φωκίδας και της Βοιωτίας προκειμένου να εντοπιστούν οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που φέρονται να μετείχαν στο φόνο.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το περιστατικό συνέβη όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λειβαδιάς, κλήθηκαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο σε άτομα που κινούνταν πεζή σε περιοχή του Διστόμου.
Όπως αναφέρει η αστυνομία, στο σημείο μετέβη αρχικά ένα συμβατικό όχημα με τρεις αστυνομικούς. Την ώρα που στάθμευαν το αυτοκίνητο εμφανίστηκαν πέντε άτομα, που ήταν κρυμμένα σε παρακείμενο αλσύλλιο και τους αφαίρεσαν τον υπηρεσιακό τους εξοπλισμό (τρία αλεξίσφαιρα γιλέκα, τρία πιστόλια και ένα πολεμικό τυφέκιο G 3- A3) με την απειλή βαρύ οπλισμού.
Μετά από λίγο έφτασε στο σημείο ένα ακόμα συμβατικό όχημα με δυο αστυνομικούς. Τότε ένας από τους δράστες πυροβόλησε κατά των αστυνομικών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 37χρονος υπαρχιφύλακας που οδηγούσε το αυτοκίνητο.
Κάποιοι εξ αυτών των δραπετών από τις φυλακές των Τρικάλων κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή στα Ίσθμια με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 25χρονη ξενοδοχοϋπάλληλος αλλά και στη ληστεία που διαπράχθηκε στις 17 Μαΐου στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στη Λάρισα. 
X.K. Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"