Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013

Μητσοτάκης: Στην ανάγκη με τη βία η κινητικότητα στο Δημόσιο

Σύμφωνα με το Focus ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης είναι τόσο αποφασισμένος που δηλώνει πως η κινητικότητα θα γίνει στην ανάγκη με τη βία.
Το γερμανικό περιοδικό κυριολεκτικά υμνεί το νέο υπουργό.
Προσέξτε ποιά φέρεται να είναι η απάντηση του Κ. Μητσοτάκη στην ερώτηση γιατί δέχτηκε να καθίσει στην ηλεκτρική καρέκλα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
''Από την πολιτική....

χάνω χρήματα, θέλω όμως να υπηρετήσω την πατρίδα μου''. Αμέσως μετά το Focus φτιάχνει το ''πορτραίτο'' του υπουργού.
''Τέτοια παθιασμένα λόγια δεν είναι συνηθισμένα σε μια πολιτική τάξη, που μέχρι πρότινος ήταν γνωστή μόνο για το πως η ίδια προσπαθούσε να πλουτίσει.

Ο 46χρονος υπουργός είναι πρώην μάνατζερ της κορυφαίας εταιρείας συμβούλων McKinsey, ο οποίος είχε ανακηρυχθεί το 2003 Global Leader for Tomorrow και καλείται να μειώσει, μέχρι το 2016, το διογκωμένο δημόσιο τομέα κατά 100.000 θέσεις.
Τον άνθρωπο αυτόν δεν θα πρέπει να τον ζηλεύει κανείς. Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαπραγματεύεται με την Τρόικα στον έκτο όροφο του υπουργείου του, στο δρόμο κραυγάζουν διαδηλωτές. Οι εκπρόσωποι της Τρόικα ζητούν περισσότερες περικοπές, ενώ οι διαδηλωτές αντιτίθενται ξεκάθαρα''.

Σύμφωνα πάντα με το Focus ο Κ. Μητσοτάκης δεν πρόκειται να δεχθεί περισσότερες απολύσεις από όσες είχαν αρχικά συμφωνηθεί με την τρόικα.

NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"